Szekeres Viktor

Jövő nyáron érkezik az Alkonyat 3.

A tavalyi év egyik nagy sikere volt az Alkonyat című tinirománc, ami egy újabb híres (lány)regényből készült, később filmes sorozattá duzzadó címmé lett, hiszen még el sem kezdődött a második rész forgatása, már a harmadik premierdátuma is megvan.

Meglepő módon az eddig nem sok sikert jegyző Summit Entertainment az Alkonyat 1. és 2. késő őszi startja után a harmadik részt, az Eclipse-et nyáron akarja indítani a legnagyobbak között, legalábbis erre utal a 2010. június 30-ra kiírt bemutató. (Valamint a dátumból az is kiderül, hogy a Summit szeretné minél hamarabb besöpörni a sorozatért járó dollárokat, hogy tudják finanszírozni további terveiket.)

A jobb sorsra érdemes történet, mely első része az anyagi siker ellenére meglehetősen gyenge lett (el is csapták a rendezőt), animációs-képregényes szendvicsbe került ezzel, hiszen 2010. június 18-ra jelenleg a Toy Story 3, míg 25-re a Green Hornet van kiírva. Júliusban pedig 9-án a Despicable Me című Universal-animáció, s rá egy hétre a Thor fog következni. (Sőt, 30-án a 300 rendezőjének 3D-s animált filmje, a Guardians of Ga'Hoole 3D is várható.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #1
    Pont tegnap néztem meg az első részt, hát a végén az az érzésem támadt, h. ez lehetett volna akár egy remek film is, de nem lett az...valami hiányzik belőle...
    A színészekkel semmi gond, a történet is rendben, csak kicsit pergősebbé tehették volna...
    Mindegy, a második, harmadik biztos várós részemről, és remélem a rendező váltás segíteni fog rajta...