Szekeres Viktor

Visszaszivárognak a Heroes elveszett nézői?

Az egyetlen hosszú történetfolyamra épülő sorozatok helyzete szörnyen nehéz, hiszen elég egy vagy két gyengébben sikerült epizód, s az, aki ezek hatására elköszön a szériától, később már valószínűleg nem is térhet vissza a formátum miatt.

A Heroes pedig igazi állatorvosi lova a csökkenésnek, hiszen annak idején az első évadban az egyik legnagyobb szenzáció volt a sorozat sikere, de a második és a harmadik évadban is hatalmasat esett a széria nézettsége, mely már közel sem számít az NBC csatorna legerősebbjének, mindössze a középmezőny élén foglal helyet.

Éppen ezért is jó ötlet, hogy a Heroes készítői fejezetekre bontják fel az évadokat, s minden fejezet elején újraindítják, rebootolják a történetet, hogy az esetleges új vagy leszakadó nézők is be tudjanak kapcsolódni. A hétfői premier során elkövetett reboot a mért nézettségi adatok szerint kifejezetten sikeres volt, hiszen a decemberi finálé, Heroes-szinten pocséknak mondható nézettsége több mint 10%-kal növekedett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bigjoe #8
    Az eleje tetszett, de hamar unalmassá vált.. Jobban szeretem azokat a sorozatokat ahol ha van is összefüggés a részek között minden rész egy "kerek történet".
    PL: NCIS, CSI, Star Trek: Voyager, Csillagkapu, stb...
  • Molnibalage #7
    A 2. évad után kedvem sem volt megnézni a 3. évadot.
  • berserk87 #6
    A harmadik fejezet lezárása és a 4. fejezett előzetese után már temetni akartam a sorozatot, de ez jól kezdődik vagy folytatódik.
    Egy kicsit fura volt az előző két fejezet után ez a rész. Végre visszatértek az első fejezetre jellemző izgalmas befejezésekhez. Csak tartsák meg ezt a jó szokásukat a továbbiakban is.
  • wolruf #5
    Naggyon jó volt, itt volt az idő megint egy kis Hősködésre :)

    Nekem minden tetszett benne, bár tényleg fura volt. Meglátjuk mi sül ki belőle :)
  • berserk87 #4
    Az idézőjel lemaradt
  • berserk87 #3
    SPOILER

    Nem mondom, nem volt rossz, bár egyes szereplők teljes arculatváltása nem igazán tetszett (Claire "két" apjára gondolok elsősorban"

    Itt pontosan mire gondolsz?
    Amúgy nekem nagyon tetszett az új rész, főleg a befejezése. Végre visszatértek az első évadhoz, vagyis nagyon hasonló volt ez a rész az akkoriakhoz. Remélem így folytatják.
  • blitzy #2
    Nem volt rossz... bár egy teljesen új cselekményszálat kezdtek el. Mintha ez már teljesen elkülönülne a többitől. Én az eddigi évadokat pont a "bonyolultsága" miatt szerettem, akárcsak a LOST-ot. Itt viszont más stílust kezdtek el, akárcsak a Szökés 4. évadánál. Ez a rész is amolyan "gyűjtsükösszeacsapatot" tipusú epizód volt, mnt a PB 4. évadjának elején.

    SPOILER

    Nem mondom, nem volt rossz, bár egyes szereplők teljes arculatváltása nem igazán tetszett (Claire "két" apjára gondolok elsősorban"
  • Artus58 #1
    fasza rész volt