Szekeres Viktor

Barátok közt: távozik az egyik alapszereplő?

Alapjaiban rengetné meg a hazai rajongókat, ha igaznak bizonyulna a hír, miszerint Fodor Zsóka, mindenki Magdi anyusa, lehet, hogy elhagyja a sorozatot.

Az RTL Klub gondban van, ugyanis a színésznő egyéb terveire kíván időt szakítani és 8 hónapos pihenőt kért a készítőktől, Kalamár Tamás producer azonban nem biztos abban, hogy ennyi távollétet kibírna a karakter. Hogy kiírás lesz-e Magdi néni sorsa, azt még nem tudni, de az biztos, hogy a konkurenciától újabb nagy nevek repültek.

A Jóban rosszban igyekszik költségeket csökkenteni, hiszen bár a szappanopera az egyik fő arculati tényezője a csatornának, amellett sem szabad elmenni szó nélkül, hogy szinte kivétel nélkül mindig vereséget szenved az RTL Klubtól, s eddig is gyakran jelentek meg a produkcióról baljóslatú hírek. A költségcsökkentés ismét színészleépítésben fog megmutatkozni, hiszen Gregor Bernadett és Várdai Anikó is követni fogja Tallós Ritát és Szorcsik Viktóriát - más kérdés, hogy mondhatni a helyükre a TV2 már le is igazolta Haumann Petrát és Liptai Claudiát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mainruler #22
    OFF

    Próbáld meg odébb tolni puszta kézzel a himalája hegységet mondjuk egy kilométert. Szerintem lehetetlen, de az is lehet, hogy csak nem gyúrtam még eleget... :)

    ON
  • czyi #21
  • redfish #20
    Látom, te a Dallast is lelkesen nézted.

    Tényleg, milyen jó ötlet: Magdi anyus elutazik a rokonaihoz, ott amnéziába esik és 8 hónapig bolyong a Nagyalföldön, ahol persze nem találják meg a kereső expedíciók... (8 hónap izgalom : hova tűnt Magdi anyus?!)

    Vagy : Magdi anyust elrabolja a konkurens Takarító Kft., mert rontotta az üzletüket. Zsarolják a családot, akik kétségbeesetten szedik össze a 100milkót, amibe a Berényiék megint nem akarnak besegíteni... Többen a Mátyás téren öngyilkosok lesznek az izgalomtól (újabb jó alkalom eltüntetni néhány szereplőt)...
  • TeDDyRuSh #19
    Viktor ez tényleg már régi hír! Amúgy egy 5let a készítőknek, adoptáció a Dallasból: Magdi anyus egy helikopterrel repül egy mocsaras Dél-Amerikai terület fölött. A gép lezuhan. A nagy erejű keresés ellenére, csak nyolc hónap múlva találják meg!
  • DaemoonHunter #18
    Nem értem mi a probléma...teljesen világos, hogy a rajongóknak csak 1 magdi anyus létezik
  • Bandee1987 #17
    remélem, hogy jigsaw bezárja egy szobába és ezt mondom: "Hello Magdi. I wanna play a game" :D
  • Narxis #16
    Nincs bocsánat...
  • daswalker #15
    "Alapjaiban rengetné meg a hazai rajongókat, ha igaznak bizonyulna a hír, miszerint Fodor Zsóka, mindenki Magdi anyusa, lehet, hogy elhagyja a sorozatot."

    Ugye ezt most nem gondoltátok komolyan?
  • berserk87 #14
    Tavaly augusztus 18.-án mentünk nyaralni Balatonfüredre és hatalmas dugó volt Pesten. Vajon kit pillantottunk meg? Hát persze, hogy Magdi anyust. Valaki csúnyán felültette szegényt, mert amig kb. 20-30 perc alatt haladtunk 3-4 métert, addig még mindig ott várt valakire a parkolóban, kiöltözve egy csokor virággal és hiába forgolódott, nézelődött jobbra-balra nem jött érte senki.
    A vezetönket, Pistit szerintem ez mentette meg az összeomlástól, mert sajnos csak 2-3 óra alatt értünk át a dugón. Szóval köszönjük Magdi néni a feledhetetlen emléket:)
  • brueni #13
    biztos kirepül mónikához ápolni a hátát...