Szekeres Viktor

Újabb nagy sorozatsztárt hoznak el Magyarországra

A Paula és Paulina, Második esély, valamint a Bosszú című új sikersorozat főszereplője, Gabriela Spanic hamarosan Budapestre érkezik - köszönhetően a Cool és a Sorozat+ meghívásának.

A SOROZAT+ A Bosszú című új sorozatának bemutatója kapcsán Magyarországra invitálta Gabriella Spanic-ot, hogy a rajongók találkozhassanak vele, s eközben persze kellő promóciót kapjon új telenovellája. November 13 és 18 között számos alkalma lesz az érdeklődőknek, hogy személyesen köszöntsék a telenovella-sztárt. A színésznő november 13-án vasárnap érkezik a Liszt Ferenc repülőtér 2A termináljára 18.20 órakor, 17-én, csütörtökön 17.30-kor a Köki Terminál Bevásárlóközpontban ingyenes közönségtalálkozó várja a rajongókat, ahol énektudását is bemutatja.


Gabriela Spanic-ot a telenovellák koronázatlan királynőjeként emlegetik, akit olyan sorozatok főszerepében láthattuk már, mint a Paula és Paulina, a Szeretni bolondulásig vagy éppen a Második esély. Az ismertséget Spanic számára a Paula és Paulina sorozat hozta meg, amely megjelenésekor nemcsak az év legjobb sorozata, hanem minden idők legnézettebb telenovellája lett Mexikóban, amit a mai napig egyetlen sorozatnak sem sikerült felülmúlnia. Nem csoda hogy a széria Magyarországon is hatalmas sikerrel futott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • viasz #1
    Nó komment :D