Barátok közt: távozik az egyik alapszereplő?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OFF
Próbáld meg odébb tolni puszta kézzel a himalája hegységet mondjuk egy kilométert. Szerintem lehetetlen, de az is lehet, hogy csak nem gyúrtam még eleget... 😊
ON
Próbáld meg odébb tolni puszta kézzel a himalája hegységet mondjuk egy kilométert. Szerintem lehetetlen, de az is lehet, hogy csak nem gyúrtam még eleget... 😊
ON
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
<#mf2>#mf2>
senkinemertemmit.blog.hu
<#nyes>#nyes>Látom, te a Dallast is lelkesen nézted.
Tényleg, milyen jó ötlet: Magdi anyus elutazik a rokonaihoz, ott amnéziába esik és 8 hónapig bolyong a Nagyalföldön, ahol persze nem találják meg a keresõ expedíciók... (8 hónap izgalom : hova tûnt Magdi anyus?!)<#hehe>#hehe>
Vagy : Magdi anyust elrabolja a konkurens Takarító Kft., mert rontotta az üzletüket. Zsarolják a családot, akik kétségbeesetten szedik össze a 100milkót, amibe a Berényiék megint nem akarnak besegíteni... Többen a Mátyás téren öngyilkosok lesznek az izgalomtól (újabb jó alkalom eltüntetni néhány szereplõt)... <#hehe>#hehe>
Tényleg, milyen jó ötlet: Magdi anyus elutazik a rokonaihoz, ott amnéziába esik és 8 hónapig bolyong a Nagyalföldön, ahol persze nem találják meg a keresõ expedíciók... (8 hónap izgalom : hova tûnt Magdi anyus?!)<#hehe>#hehe>
Vagy : Magdi anyust elrabolja a konkurens Takarító Kft., mert rontotta az üzletüket. Zsarolják a családot, akik kétségbeesetten szedik össze a 100milkót, amibe a Berényiék megint nem akarnak besegíteni... Többen a Mátyás téren öngyilkosok lesznek az izgalomtól (újabb jó alkalom eltüntetni néhány szereplõt)... <#hehe>#hehe>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"
Viktor ez tényleg már régi hír! Amúgy egy 5let a készítõknek, adoptáció a Dallasból: Magdi anyus egy helikopterrel repül egy mocsaras Dél-Amerikai terület fölött. A gép lezuhan. A nagy erejû keresés ellenére, csak nyolc hónap múlva találják meg!
Nem értem mi a probléma...teljesen világos, hogy a rajongóknak csak 1 magdi anyus létezik<#hehe>#hehe>
remélem, hogy jigsaw bezárja egy szobába és ezt mondom: "Hello Magdi. I wanna play a game" 😄
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
"Alapjaiban rengetné meg a hazai rajongókat, ha igaznak bizonyulna a hír, miszerint Fodor Zsóka, mindenki Magdi anyusa, lehet, hogy elhagyja a sorozatot."
Ugye ezt most nem gondoltátok komolyan?
Ugye ezt most nem gondoltátok komolyan?
Tavaly augusztus 18.-án mentünk nyaralni Balatonfüredre és hatalmas dugó volt Pesten. Vajon kit pillantottunk meg? Hát persze, hogy Magdi anyust. Valaki csúnyán felültette szegényt, mert amig kb. 20-30 perc alatt haladtunk 3-4 métert, addig még mindig ott várt valakire a parkolóban, kiöltözve egy csokor virággal és hiába forgolódott, nézelõdött jobbra-balra nem jött érte senki.
A vezetönket, Pistit szerintem ez mentette meg az összeomlástól, mert sajnos csak 2-3 óra alatt értünk át a dugón. Szóval köszönjük Magdi néni a feledhetetlen emléket😊
A vezetönket, Pistit szerintem ez mentette meg az összeomlástól, mert sajnos csak 2-3 óra alatt értünk át a dugón. Szóval köszönjük Magdi néni a feledhetetlen emléket😊
biztos kirepül mónikához ápolni a hátát...
csak nehogy a terroristák kezére kerüljön...
Hát ennyi!Kész!Az elkerülhetetlen bekövetkezik<#rinya>#rinya>
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....!
nemtom megvan-e még iwiwen a "lincseljük meg kertész magdát" klub, de most biztos ünnep van náluk 😄
MAGDI ANYUUUUUUUUUUUUUUS
:'((((((((((((((((((((((((((((((((((((88888888888888NYOLC
:'((((((((((((((((((((((((((((((((((((88888888888888NYOLC
Bocsásd meg azoknak, akik nem néznek Fókuszt, akik nem Blikkel kelnek, meg ki tudja, hogy miket olvasol.
Kojiro!
A "bbq" mi a végén?
Az elejét vágom. 😊
A "bbq" mi a végén?
Az elejét vágom. 😊
"Alapjaiban rengetné meg" LOL
Végülis, ha Viktor értelmeset nem bír írni, akkor legalább írjon vicceset 😉
Végülis, ha Viktor értelmeset nem bír írni, akkor legalább írjon vicceset 😉
elõre félek <#rinya>#rinya>
minden héten kijön egy ilyen nyomorék cikk h távozik vlki? húzzon el mind 😊
minden héten kijön egy ilyen nyomorék cikk h távozik vlki? húzzon el mind 😊