Szekeres Viktor

Átverős show az MTV-n

A Magyar Music Television mindenképpen szeretné megnyerni a fiatal generációt magának, sajtóközleményeikben már kultcsatornának titulálják magukat - ezt a címet azzal kívnánják erősíteni, hogy négy vadonatúj sorozatot mutattak be.

A sorozatokhoz természetesen sztárok is tartoznak, mégpedig Ashton Kutcher és Hulk Hogan-kaliberűek, hiszen előbbinek az idehaza DVD-n is megjelent, nyolc szezont megért sztárátverős Punk'd-ja, utóbbinak pedig saját dokumentarista valóságshow-ja, a Hogan Knows Best mutatkozott be a csatornán.


Sőt, a zenetévét főleg a reality-k miatt nézők annak is örülhetnek, hogy végre magyarul is látható lesz az Emmy-díjra jelölt Road Rules, valamint a játékosoknak vakrandikat a szobájuk alapján megszervező Room Raiders - mindkét műsor főleg a tinédzser célközönséget célozza meg. A kezdési időpontok: Punk’d - 21.00 és 16.30, Hogan Knows Best - 20.00 és 17.00, Room Raiders - 14.00, Road Rules - 20.30 és 14.30.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jambi69 #5
    Inkább az összes viva la bam-et és wildboyz adnák le magyarul..... bár ez a hogan-es ne mrossz ! :D
  • kukacS3K #4
    jaa comedy central teljes műsoridőben jólenne, mindig nézném reggel erre rájövök hogy ja nincs is
  • lama king19 #2
    TRANSFORMERS 2!!! http://www.youtube.com/watch?v=jvhLCcaJ1R4&annotation_id=annotation_129782&feature=iv
  • Petys #1
    Inkább a Comedy Central-ra csinálnák, szerintem oda jobban illenének a hasonló műsorok, plusz akkor talán kaphatna a csatorna egész napos műsoridőt...