Szekeres Viktor

Gyűlnek az új Csillagkapu-sorozat főszereplői

Pár hónapja a SciFi Channel úgy határozott a nézettségi adatokra való tekintettel, hogy öt szezon után elbúcsúzik a Csillagkapu Atlantisztól, s új sorozatot készít, mellyel a fiatalabb nézőket is meg lehet majd fogni.

Erre a lépésre szükség is van, hiszen ha visszagondolunk arra, hogy a film és az eredeti Csillagkapu-sorozat első szezonja több mint tíz éve volt először látható, s azóta bizony az akkor fiatalok felnőttek, most az új tinigeneráció is "saját" scifisorozatot áhít.


Éppen ezért a trendibb Stargate Universe fiatalosabb történettel és fiatalabb szereplőkkel is fog operálni, s a napokban derült ki, hogy az egyik főszereplő, a nagy névnek számító Robert Carlyle (Trainspotting) mellé csatlakozott négy újabb kollegája is: Justin Louis (Eltűntnek nyilvánítva), David Blue (Ugly Betty), Brian J. Smith és Jamil Walker Smith (Dr. Csont).

Egyelőre azt még nem tudni, hogy a tervezett női karaktereket kik fogják alakítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #24
    "de persze nem fogják. "

    és a tervezett filmek?
  • hdo #23
    Honnét veszed hogy az SG:U pilot nem ott folytatja, ahol a SGA abbahagyta? Vagy úgy gondolod hogy még több évad folytatás legyen? Mégis hogyan lehetne folytatni, tovább ragozni ami megtörtént, mikor az _összes_ ZPM ami a birtokukban volt szépen csutkára merült? Atlantis az életben nem hagyja el többet a földet több ZPM hiányában, abban biztos lehetsz. Elvarrták a szálakat, itt már folytatás nem lesz, maximum a spinoff bevezetőjének erejéig.
  • menpe #22
    Ezt a nyelv dolgot eddig a Farscape-ben oldották meg a legjobban: fordítómikróbák. Addig nem értett szerencsétlen semmit, miután megkapta, máris mindenki angolul nyomta.
  • endrev #21
    Bezzeg az Atlantisz utolsó része olyan brutálisan jó lett, hogy most aztán lehetne folytatni, de persze nem fogják. Kellett az íróknak töketlenkedni az 5. évad során és kibontatlanul hagyni néhány olyan szálat, amely megmenthette volna a sorozatot.

    Más: Azért kellett mindenkinek angolul tudnia, hogy ne teljen minden rész a nyelvtanulással meg mutogatással. Ha nem lesz az új sorozatban a szereplőknek fordítógépük, akkor nem tudom hogyan fogják ezt kiküszöbölni.
  • winnie #20
    túlzok, de a világon nincs ember, aki tíz éves sorozatokat akar nézni. a rajongókon kívül.
  • Darth Sith #19
    csak nehogy az történet, az ötletesség és az elgondolkodtató dolgok kárára menjen a sok akció. Pl a májusban érkező új star trek filmet is nagyon várom, de a trailer alapján átestek a ló túl oldalára, ordenáré mennyiségü CGI, sok akció, robbantás, de az eredeti vonások, az amiért megszerettem a star trek-et, mintha eltűnt volna. Valami hasonlót éreztem az atlantisz-szal kapcsolatban is, de még bőven nézhető kategória volt. Remélem ezt az újat nem cseszik el...
  • Darth Sith #18
    " eredeti Csillagkapu-sorozat első szezonja több mint tíz éve volt először látható, s azóta bizony az akkor fiatalok felnőttek, most az új tinigeneráció is "saját" scifisorozatot áhít. "
    a mai napig, bármikor újra nézhető az összes SG-1 rész, mert nagyon jól megvannak csinálva. Mi az, h újat akarnak mert nem jó a régi? mindig kell az újítás, de nem azért mert a régi rossz volna...
  • Banderas1990 #17
    Elvileg felvesznek néhány új írót is.
  • Banderas1990 #16
    Én az SG-1 első magyarországi adása óta(TV3) nézem a sorozatot. Remélem, hogy jó sorozatot dobnak össze.
  • bmw #15
    Ha a szinvonal laposodik akkor az irokat rugnam ki verfrissites miatt.