Szekeres Viktor

8 évados lesz a 24?

Még csak alig pár napja indult el a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkja miatt majd másfél évig szünetelő 24, de a készítők máris a sorozat befejezéséről beszéltek, s a várva várt mozifilmmel kapcsolatban is ejtettek pár szót.

A készítők közül Howard Gordon nyilatkozatát érdemes kiemelni, aki elmondta, hogy nagyjából még egy évadot tud elképzelni Jack Bauerrel, s baráti beszélgetésen Kiefer Sutherlandtől is megtudta, hogy ő sem nagyon gondolkodik kilencedik szezonban.

Persze a hetedik évad első négy részével remek nézettséget elérő 24 esetében egyáltalán nem biztos még a 2009/10-es folytatás (ami a 8. évad lenne), hiszen a Fox csatorna az idei átlagnézettség alapján fog dönteni az esetleges folytatásról, s ha az a 6. évadhoz haonlóan fog csökkenni, akkor bármi előfordulhat.

A széria 7. szezonját felvezető film sikerén felbuzdulva pedig ismét szárnyra kaptak a 24-filmmel kapcsolatos híresztelések, hiszen kiderült, hogy a formátum működőképes. Azonban Howard Gordon továbbra is tartja magát ahhoz, hogy a mozifilm leghamarabb a 24 befejezése után készülhet el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #12
    Jól látom, hogy mostmár a 8. évad 5. része is kijött? Kicsit elmaradtam.
  • andi0811 #11
    "kivéve a szünet alatt, akkor is csak egy "Tükrök"-et produkált"
    Jó lenne, ha utánanéznél a dolgoknak, mielőtt hülyeségeket terjesztesz. Kiefer 2001 óta, amióta a 24 elkezdődött, az IMDB szerint 10 filmet forgatott, plusz még jó párnál szinkronhang volt. Tehát még véletlenül sem igaz, hogy nem csinál semmi mást a 24 mellett, maximum te nem tudsz ezekről a filmekről.
  • koschwarz #10
    egyébként sem érdemes izzadságszagú további évadokat erőltetni. egyértelmű, hogy most hogy már ugye CTU sincs, már nagyon a "végefelé" jár a "bauer-sztori", ha lehet így mondani. én is biztos bírnék még nézni több évadot, de szerintem is a csúcson kellene abbahagyni, nem kéne megvárni, míg az alacsony nézettség miatt kelljen szégyenteljesen befejezni, keserű szájízzel.

    egyébként lehet hogy csak a hosszú szünet teszi, vagy tényleg ennyire jó ez a 7. évad, de eddig király az első négy rész.
  • Chocho #9
    Így igaz. Ráadásuk minél később fejezi be, annál tovább tart a skatulya. Már így is mindenütt Jack Bauert látják benne (elég csak a Mirrorsra gondolni), hát méh 9 vagy 10 év elteltével...
  • winnie #8
    a pénz nem minden. a karrierjükkel foglalkozóknak is azt javasolják, hogy 3 évente váltsanak - nyilván nem az anyagiakat venné figyelembe, ha úgy dönt, hogy neki elég volt. unalmas lehet egy színésznek 9 éven át ugyanazt a karaktert játszani. mások ez idő alatt 10-20-50 karaktert is eljátszhatnak.
  • unisol1 #7
    Kiefer sem akar 9.-et? Mi a fene?! Előtte bukott színész volt, a 24 mellett persze olyan brutálsok ideje nem lenne másra (kivéve a szünet alatt, akkor is csak egy "Tükrök"-et produkált)! Félő, hogy ha vége a 24-nek, nem lesz olyan sok munkája, ahogy szeretné (legalábbis illene)! A helyében ragaszkodnék a stabil, milliók által imádott és istenített karakteréhez! 8 évad is szép azért, de aztán nehogy megálljon 7-nél...! (bár még csak az 5.-nél járok, szal a 6. bukását még nem éltem át...)
  • Reg5 #6
    Emlékeim szerint a 6. évad után a Fox eleve 2 évadot rendelt be, tehát 8. évad mindenképpen lenne.
  • bmw #5
    Hat jo lenne ha menne meg par evadot el birnam viselni.:)
  • atiat #4
    A készítők nem gondolkodnak 9. évadban de filmben igen? WTF?
    És ezt csatorna bácsi engedné mert hogy baromi nagy nézettsége lenne az endingnek az száz....
  • JungleGeorge #3
    Ugy lett volna kerek, ha 365 evada lesz.