8 évados lesz a 24?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól látom, hogy mostmár a 8. évad 5. része is kijött? Kicsit elmaradtam.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
"kivéve a szünet alatt, akkor is csak egy "Tükrök"-et produkált"
Jó lenne, ha utánanéznél a dolgoknak, mielõtt hülyeségeket terjesztesz. Kiefer 2001 óta, amióta a 24 elkezdõdött, az IMDB szerint 10 filmet forgatott, plusz még jó párnál szinkronhang volt. Tehát még véletlenül sem igaz, hogy nem csinál semmi mást a 24 mellett, maximum te nem tudsz ezekrõl a filmekrõl.
Jó lenne, ha utánanéznél a dolgoknak, mielõtt hülyeségeket terjesztesz. Kiefer 2001 óta, amióta a 24 elkezdõdött, az IMDB szerint 10 filmet forgatott, plusz még jó párnál szinkronhang volt. Tehát még véletlenül sem igaz, hogy nem csinál semmi mást a 24 mellett, maximum te nem tudsz ezekrõl a filmekrõl.
\"And if you try sending someone after us, I\'ll kill \'em. Pretty good at that too.\" (Jack Bauer)
egyébként sem érdemes izzadságszagú további évadokat erõltetni. egyértelmû, hogy most hogy már ugye CTU sincs, már nagyon a "végefelé" jár a "bauer-sztori", ha lehet így mondani. én is biztos bírnék még nézni több évadot, de szerintem is a csúcson kellene abbahagyni, nem kéne megvárni, míg az alacsony nézettség miatt kelljen szégyenteljesen befejezni, keserû szájízzel.
egyébként lehet hogy csak a hosszú szünet teszi, vagy tényleg ennyire jó ez a 7. évad, de eddig király az elsõ négy rész.
egyébként lehet hogy csak a hosszú szünet teszi, vagy tényleg ennyire jó ez a 7. évad, de eddig király az elsõ négy rész.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Így igaz. Ráadásuk minél késõbb fejezi be, annál tovább tart a skatulya. Már így is mindenütt Jack Bauert látják benne (elég csak a Mirrorsra gondolni), hát méh 9 vagy 10 év elteltével...
Gaming is believing.
a pénz nem minden. a karrierjükkel foglalkozóknak is azt javasolják, hogy 3 évente váltsanak - nyilván nem az anyagiakat venné figyelembe, ha úgy dönt, hogy neki elég volt. unalmas lehet egy színésznek 9 éven át ugyanazt a karaktert játszani. mások ez idõ alatt 10-20-50 karaktert is eljátszhatnak.
Kiefer sem akar 9.-et? Mi a fene?! Elõtte bukott színész volt, a 24 mellett persze olyan brutálsok ideje nem lenne másra (kivéve a szünet alatt, akkor is csak egy "Tükrök"-et produkált)! Félõ, hogy ha vége a 24-nek, nem lesz olyan sok munkája, ahogy szeretné (legalábbis illene)! A helyében ragaszkodnék a stabil, milliók által imádott és istenített karakteréhez! 8 évad is szép azért, de aztán nehogy megálljon 7-nél...! (bár még csak az 5.-nél járok, szal a 6. bukását még nem éltem át...)
Emlékeim szerint a 6. évad után a Fox eleve 2 évadot rendelt be, tehát 8. évad mindenképpen lenne.
Hat jo lenne ha menne meg par evadot el birnam viselni.😊
A készítõk nem gondolkodnak 9. évadban de filmben igen? WTF?
És ezt csatorna bácsi engedné mert hogy baromi nagy nézettsége lenne az endingnek az száz....
És ezt csatorna bácsi engedné mert hogy baromi nagy nézettsége lenne az endingnek az száz....
Ugy lett volna kerek, ha 365 evada lesz.
<#idiota>#idiota>
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Azt hittem 24 évada lesz...
nincs, nem is lesz...