Szekeres Viktor

Nem lesz semmi a tervezett új 24-sorozatokból

Újabb reboot próbálkozása halt el a 24-nek.

Sem a 24 tervezett spinoffjából, sem pedig az előzménysorozatból nem lesz semmi, jelentette be a FOX. Mindkettőt fejlesztették ugyan a csatornánál, de egyik projekt sem jutott el olyan állapotban, hogy szkript készülhessen el hozzá, így természetesen pilotot sem forgattak belőlük. A készítők így újabb koncepcióval kell, hogy előálljanak, hiszen a csatorna még mindig nem mond le a franchise-ról.

Tavaly augusztusban írtunk arról, hogy előzménysorozatot terveznek, amiből kiderülne, hogy lett Jack Bauer-ből az a Jack Bauer, akit megismertünk. A készítő ismét Joel Surnow és Bob Cochran lett volna. Előtte pedig egy jogi thriller koncepcióján dolgoztak új főszereplővel és szereplőgárdával. A főhős egy ügyésznő lett volna, aki egy jogi összeesküvésre bukkan rá, ami után versenyt kell futnia az idővel, hogy egy kivégzésre váró, jó eséllyel ártatlan embert megmentsen. A készítő ennél a tervnél Jeremy Doner és Howard Gordon volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sequoyah #2
    Ennek a formatumnak nagyjabol vege. 2001-ben forradalmi volt a formatum, es a tortenetvezetes stilusa, de ma mar ez szamit a normanak, szoval nem lehet ezzel ma mar kiemelkedni.
    Raadasul a temaja is betalalt a 2001-es politikai hangulatba, a mai kozeleti temak mar masrol szolnak.
  • dzsagon #1
    jó is ez így