Szekeres Viktor

Bush elnök beleszólt Grissom távozásába

Miután már többen is távoztak a Helyszínelők eredeti gárdájából, most az oszlop is istenhozzádot int. Viszont Gil Grissom, illetve az őt alakító William Petersen búcsúja közel sem volt zökkenőmentes, mivel George W. Bush is búcsúzni kíván.

A leköszönő amerikai elnök ugyanis az utolsó pillanatokban arra kérte a legnagyobb országos lefedettségű televíziókat, a Foxot, az NBC-t, az ABC-t és a CBS-t, hogy biztosítsanak neki 15 perces műsoridőt 20.00-tól, hogy el tudjon búcsúzni hőn szeretett népétől, s útravalóval lássa el az amerikai polgárokat.


Ennek köszönhetően több tévétársaság is elhalasztotta este 8-ra tervezett sorozatát, hiszen az óceán túloldalán általában szigorúan egészkor és félkor kezdődnek a műsorok, s nem engedhették meg, hogy az elnök átrendezze az est további részét.

A CBS csatorna azonban úgy döntött, hogy ha már egész hónapban úgy reklámozta a CSI-t, hogy Grissom január 15-én lesz jó ideig utoljára képernyőn, akkor nem hagyja magát, nem halasztja el az epizódot, hanem felborítva az esti sorozatok és a késő esti élő talkshow-k műsorrendjét, 21.00 helyett 21.15-től adta le a Helyszínelők 192. epizódját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Redpaladin #6
    Viktor,várnak téged a Velvet magazinnál!
  • atiat #5
    Az hogy honnan írod a kommentjeid nem nagyon érdekel :D
  • Loverman #4
    whine, whine, whine
    az oviba tévedtem?
  • Polemius #3
    Már régóta főleg rss-sel olvasok híreket (sg-t is), most már tényleg keresek valami megoldást, hogy a Szekeres Viktor "cikkeket" elkerülhessem (sajnos cím alapján nem minden alkalommal sikerül eltalálnom melyik az ő szerzeménye).
    Ha valaki tud rss filter megoldást, kérem ossza meg velem. :)
  • atiat #2
    Következő cikk címe:
    "Picizöldfül olvasó beleszólt Szekeres távozásába"
    Nah most komolyan nem azért de
    1:Miért kell vmi kapcsán cikket írni ami nem lényeges/nem érint minket..
    2: Miért kell ilyen bulvárcím?
    3: Nem kéne az első videót belinkelni amiben a grissom és a goodbye szó bentvan mert az történik mint pl most ha vki meg akarná nézni: "This is a private video"
    +1: Az értékelendő hogy a dátumos hiba korrigálva lett, de a nyomok/kommentek eltüntetése...
  • Picizöldfül #1
    már megbocsássatok de ez a cikk nálam kiverte a biztosítékot...Viktor én soha sem kritizáltalak,de kezdesz "elszállni"! Én azt mondom,hogy ha szeretnéd az Sg.hu színvonalát(ami az utóbbi időben eléggé zuhant..)fenntartani,kérlek áldozd fel magad és keress valamilyen netes bulvár szakmát.Teljes szívből kívánok neked sikeres karriert,de nem itt.. légyszíves ne rondítsd el ezt az oldalt a semmit mondó,félrevezető,bulvárszagú hírekkel,még ha az nem is a te "tolladból" született meg. Ha ezt elolvasod,nekem az már félsiker. Üdv a további sikerekhez.