Szekeres Viktor

Megjött az új Street Fighter-film plakátja

Már a szlogenbe is beleborzongunk: "Some fight for power, some fight for us", vagyis "Egyesek a hatalomért küzdenek, mások pedig értünk". A Street Fighter: Legend of Chun Li Amerikában február 27-én kerül a mozikba PG13-as korhatárral, a hazai premierről nincs hír, de valószínűleg sokat fog nyomni a latban, hogy Amerikában sikeres lesz-e a film.

Klikk ide! Az esély alapjában véve megvan rá, hiszen a játékfranchise jól ismert és versenytársa sem lesz sok az új SF-mozinak, hiszen a Jonas Brothers 3D-s koncertmozijára főleg a tinilányok fognak fennhangon sikítva elrohanni, míg a Resurrection című kereszténytematikájú fantasy-drámáról szinte semmit sem tudni.

A Street Fighter: The Legend of Chun Li előzetesét már láthattuk, így nyilván a plakát nem oszt, nem szoroz atekintetben, hogy valaki meg akarja-e nézni Andrzej Bartkowiak filmjét.

Ebben egyébként olyan neveket láthatunk viszont, mint Kristin Kreuk, Michael Clarke Duncan, Neal McDonough, Taboo, Chris Klein, Moon Bloodgood, Edmund Chen, Cheng Pei Pei, Josie Ho és Robin Shou.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #16
    Szerintem egy filmnek két aktuális sztár neve bőven elég már:). És ne feledkezzünk meg a főgonoszt alakító Raul Juliáról sem, akinek ez volt az utolsó filmje, mert nem sokkal a forgatás vége előtt meghalt.
  • winnie #15
    milyen az sf-hangulat egyébként? (komolyan kérdem, mert nekem csak a gyermekkori játéktermi emlékek vannak meg pittyegéssel:)

    a plakát nem jelent semmit. azt maketingesek csinálják, nem filmesek.
  • winnie #14
    nyilván egy sf-filmben nem fognak nagy nevek szerepelni. az elsőben sem hallottak sokan van damme-on és kylie minogue-on kívül a többiekről.
  • Micsu #13
    sajnos már a poszteren látni hogy fos lesz, semmi sf hangulat
  • cateran #9
    Nem baj ha tudatlan vagy és hülye,csak miért reklámozod?:P
  • Vucli #8
    Kár, hogy engedik, hogy az ilyen nagy neveket meggyalázák.

    Erről a plakátról az életbe senki ki nem találná, hogy ez SF, ha nem lenne odaírva, de gondolom a film is ilyen lesz.
  • immovable #7
    * "...kommented is kb. annyira hasznos és értelmes, mint amit fikázol."
  • immovable #6
    winnie ugye tudod, hogy te sem különb azoknál akiket fikázol és akikbe állandóan belekötsz?. Te kommentednek is kb. annyira hasznos és értelmes, mint annak amit fikázol. Te minden hírnél csak belekötsz valakibe, a hírhez hozzá sem szólsz.
    Szerintem nyugodtan vegyél vissza az arcodból, ugyanolyan vagy mint akiket fikázol.

    Persze most ez a komment is egy fos, de hát senki sem tökéletes. :)