Ötvös Tibor

Street Fighter: The Legend of Chun Li trailer

Megérkezett az első, sajnos félig japán nyelven elérhető előzetes a Capcom sikerjátékának második filmváltozatához. A Street Fighter: The Legend of Chun Li sajnos folytatja az akció vonalat, így a címen kívül nem sok köze lesz a játékokhoz.

Ilyen az, amikor egy átlagos akciófilmet egy jól csengő névvel próbálnak meg eladni. Anno 1994-ben a Capcom egyszer már "befürdött" az akkoriban a verekedős játékok királyának tartott Street Fighter mozifilmmel és ezzel évekre elásták a több részesre tervezett projektet.


Kb. egy éve azonban ismét előkerült és lehetett reménykedni egy Mortal Kombat-stílusú alkotásban, melyben Ryu és Ken, Blanka és Guile, Chun Li és Dhalsim csapnak össze. Ám már az első jelek aggodalomra adhattak okot és sajnos a most megjelent trailer mindezt megerősíti. Mert ugyan ki ülne be egy Street Fighter filmre ha nem egy Street Fighter rajongó?

Ehhez viszont egy nekik készült filmre lenne szükség. Mindegy, február 27-én érkezik a mozikba a Street Fighter: The Legend of Chun Li, melyet a Fox siker esetén további részekkel szeretne bővíteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Norbi507 #17
    Kár hogy a (YouTube megőrült) és törölték a videót:S
  • diablo1336 #16
    Ong bak télleg jó volt. Az a gyerek tud vmit ,nem sok volt benne a trükk. másik kettőt ne ismerem . SPL az minek a röviditése?
  • lac14 #15
    ha a játékra nemis fog hasonlitani attól függetlenül még lehet jó film
    inkább jönne már a tekken film
  • menpe #14
    Olyan filmet akarok még sokat, mint az Ong-Bak. Addig ütik egymást, míg élnek, minimal cgi, látványos jelenetek. Szerintem...
  • Waterhorse #13
    1. "sajnos félig japán nyelven elérhető előzetes"
    2. "sajnos folytatja az akció vonalat, így a címen kívül nem sok köze lesz a játékokhoz"
    3. "Mert ugyan ki ülne be egy Street Fighter filmre ha nem egy Street Fighter rajongó?"


    1. Kinek a pap, kinek a paplan, de mit takar, hogy félig?
    2. A Akción kívül milyen elemek találhatóak még a játékban? A romantikus drámai vonalat kellene követnie, valamint a játék mély mondanivalóját.
    3. A mozi és akció rajongók lehet, hogy beülnek, egy akió mozifilmre de ez csak feltételezés.
  • KennyGTP #12
    Hát nem tudom de az ilyen játékadaptációs filmek több mint a 80%-a egyenlő a nullával, vagyis vagy egy kicsit hasonlít a film a játékra (nevek és karakterek pl.: Max Payne XD), vagy sehogy se hasonlít a film a játékra (csak a film címe a játék neve pl. ilyen lesz a FarCry XD). A maradék 20% (lehet hogy még ez is sok) az adja a játék hangulatát ilyen volt a Resident Evil 2 és a Postal, meg talán a Tomb Raider filmek.
    Ez a Street Fighter film a kicsit hasonlít a film a játékra csoportba tartozik :S.
  • Aldo Moro #11
    A Mortal Kombatnak elég gyenge volt a forgatókönyve, nem szólt semmiről. A Street Fighternek volt legalább valami története.
  • BobMR #10
    "mitől street fighter ez?"
    Utcai jelenet is lesz benne.
  • Radee #9


    Ez a film bukásra van ítélve attól kezdve hogy kitalálták.


  • portable #8
    annak is örülhetünk, hogy az x-menben mutánsok vannak