17
    Mondjuk nem tudom, ki hogy van vele, az első kifejezetten szórakoztatott, annyira szar volt.
  • Zombee
    Szerintem egy filmnek két aktuális sztár neve bőven elég már:). És ne feledkezzünk meg a főgonoszt alakító Raul Juliáról sem, akinek ez volt az utolsó filmje, mert nem sokkal a forgatás vége előtt meghalt.
  • winnie
    milyen az sf-hangulat egyébként? (komolyan kérdem, mert nekem csak a gyermekkori játéktermi emlékek vannak meg pittyegéssel:)

a plakát nem jelent semmit. azt maketingesek csinálják, nem filmesek.
  • winnie
    nyilván egy sf-filmben nem fognak nagy nevek szerepelni. az elsőben sem hallottak sokan van damme-on és kylie minogue-on kívül a többiekről.
  • Micsu
    sajnos már a poszteren látni hogy fos lesz, semmi sf hangulat
    Aldonak egyértelműen igaza van. Én még Kreukon kívül csak Duncant ismerem, a többiekről életemben nem hallottam, el sem tudom képzelni, ki a tököm lehet pl Taboo.
    Na de utánanéztem pár figurának, tényleg igazi ZS arcok.
  • cateran
    Nem baj ha tudatlan vagy és hülye,csak miért reklámozod?:P
  • Vucli
    Kár, hogy engedik, hogy az ilyen nagy neveket meggyalázák.

Erről a plakátról az életbe senki ki nem találná, hogy ez SF, ha nem lenne odaírva, de gondolom a film is ilyen lesz.
  • immovable
    * "...kommented is kb. annyira hasznos és értelmes, mint amit fikázol."
  • immovable
    winnie ugye tudod, hogy te sem különb azoknál akiket fikázol és akikbe állandóan belekötsz?. Te kommentednek is kb. annyira hasznos és értelmes, mint annak amit fikázol. Te minden hírnél csak belekötsz valakibe, a hírhez hozzá sem szólsz.
    Szerintem nyugodtan vegyél vissza az arcodból, ugyanolyan vagy mint akiket fikázol.

Persze most ez a komment is egy fos, de hát senki sem tökéletes. :)
  • emp
    Micsoda impozáns nevek! Azta! Hát ez fergeteges lesz!
  • Paddy
    plakát alapján már bukó ez is
  • winnie
    csak én nem látom értelmét ennek a felvágós kommentnek? én csak a nevüket ismerem:)

de király ötlet. mindenki írja be, hogy kit ismer és lássuk ki a legnagyobb guru, az kap ehy pirospontot. én mindenkit. nyertem. köszi.

• Aldo Moro
    Ebből a névsorból én csak a rendezőt és a főszereplőt ismerem.
  • torcipepe
    ez nagyon gagyi.
    ha már egyszer Chun Li legendája, akkor mi a facér egy csávó alakja van a plakáton??