Szekeres Viktor

Kiszivárgott a netre a Stargate Atlantis utolsó része

Nem mindig őrzik hét lakat alatt a Stargate-széria egyes epizódjait, minek köszönhetően már máskor is láthattunk az interneten fél- vagy háromnegyedkész epizódokat. Kell-e mondanunk, hogy most is ez a helyzet?

Míg az egyszer, nem netkompatibilis rajongó még csak az 5. évad 18. részéig látta a Stargate Atlantis-t, addig a jól értesültek már le is tudták az egész sorozatot, ugyanis a 19-20. rész kikerült az internetre, s bár ugyan hibádzik néhány különleges effektus az részekből, azok minden bizonnyal bőven súrolják a nézhetőség határát.

A 20. rész nézői ráadásul részesei lehettek a sorozat hattyúdalának, ugyanis az Atlantis-t ezentúl maximum filmek formájában fogja folytatni az MGM, a sorozat folyamának vége szakadt, de persze csüggedni nem kell, hiszen nemsokára érkezik a még fiatalosabb, még trendibb Stargate Universe, melynek főszerepében Robert Carlyle-t láthatjuk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aljaska #9
    kár hogy az ismétlés késön van
  • bmw #8
    Hat az SGU nem tudom milyen lesz, elore felek a tini marhasagtol.
    Atlantisbol joval tobbet ki lehetett volna hozni. Az irokat kirugtam vola a pic..aba amiert ilyen szarul irtak meg az Atlantist.
  • Raziel Anarki #7
    update: azóta már kijöttek a végleges részek is.
  • CybeRick #6
    Én még csak a 19. részt tudtam megnézni, az valóban teljesnek tűnik. A 20. ma lenne esedékes. Sajnos SG utánpótlás még távolinak tűnik.
  • Banderas1990 #5
    Egyébként mindkét rész nagyon jó lett szerintem.
  • Banderas1990 #4
    A 19. rész teljesen késznek tűnik.
    A 20. rész viszont nem teljesen kész, hisz még ki is van írva néhány CGI-nél, hogy "TEMP VFX", de már egész jó állapotban vannak, szóval simán nézhető.

    Azért remélem, hogy egy jelenethez(amit itt nem írnék le) még raknak be effektet, mert a hirtelen feltűnés elég zavaró(aki látta gondolom tujda mire gondolok).
  • CybeRick #3
    Az sem 100% hogy hiányzik belőlük pár effekt.
    Egyébként attól tartok, hogy a SGU-t éppen a trendisége fogja gagyivá tenni.
  • AzUs #2
    JÓ VÉGE LETT???? B@ZMEG NEM SZÉGYENLED MAGAD EKKORA SPOILERT BEÍRNI??????????

    Hát nem láttam az egészből egy részt se de mostmár el se kezdem
  • The Garrett #1
    rendesen nézhető. Ha nem olvasom itt, hogy hiányoznak belőle effektek, akkor észre sem veszem. Nagyon rendben volt mindkét rész, kár hogy vége az atlantisnak.

    ...viszont legalább jó vége lett. :P