Szekeres Viktor

Fizetős lesz az ATV és a Hír Tv

A digitális sugárzásnak bizony ára lesz, hiszen a digitális földfelszíni sugárzás új programokkal bővülhet, minekután újabb csatornák egyeztek meg az Antenna Hungáriával.

A Népszabadság információi szerint az ATV és a Hír Tv is megköti nemsokára a digitális sugárzásra vonatkozó szerződését az AH-val, s ennek eredményeképp a bal-, illetve jobboldalinak tartott hírcsatorna (már maga ez a jelzős kitétel is egyfajta oximoron) ezentúl csak dekóderrel lesz fogható. (Érdekesség, hogy a két gyéren nézett adó legnépszerűbb műsorai egyaránt politikamentesek.)

Itthon a múlt héten indult el a digitális sugárzás, ami az átlagember számára észrevehető változással egyelőre nem jár, hiszen az analóg sugárzás csak 2011-ben szűnik meg a mostani tervek szerint, minek köszönhetően a szobaantennások, bár dekódert kell vásárolniuk, az eddigi 3 csatorna helyett végre hetet nézhetnének.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • REALista #32
    Winnie teljesen igazad van...
  • REALista #31
    Jaj durva családok lehetnek.:)
    Nem lennék a szomszéduk...:D
  • Thomas Von #30
    "aki eddig nézte a 2 csatornát az úgyis megveszi a dekódert"--->megnézi az egyiket, anyázik egy bazi nagyot, megnézi az övéit, és megnyugszik, h anyázása nem volt hiába való, mert neki van igaza, meg embere keményen odavág a másiknak és kolbászból lesz a házán a kerítés is ha legközeleb is rászavaz:)

    Ezért jobb a net, mert akkor és azt a hírt olvasom ami engem ténylegesen érdekel, és anyázni sem szeretek:)Habár már ezt is cenzúrázni akarják, h csak azt kapd, amit ők akarnak:P
  • immovable #29
    nem-nem pont rosszul ítélsz meg.
    én olvasatomban nincs olyan politikus aki az ország javát akarja. csak a saját javát akarja, senki másét. ha ez véletlenül egybe esik az ország érdekével hát üsse kő. (lenne sok példa, csak nem ide való)

    volt/van szerencsém 1-2 országgyűlési képviselőhöz. egyben biztos lehetsz, aki már magasan van az szarik a szavazói óhajára, bajára, szükségére, igényére s nem is tehet mást mert kicsinálják, ha megpróbál spartacust játszani.

    ott már csak ő és hatalmi köre számít.

    de ha már pártcsatlóst emlegettél furcsa, hogy ilyen gyorsan ugrottál egy ártatlan kommentre, és évszámokkal dobálózol. :) vajon ki is lehet pártkatona.

    na de, hogy a hírhez is szóljak, egyik csatorna sem hiányozna ha a süllyesztőben kötne ki. mert ezeknél nagyobb pártcsatornát ritkán találni. tudom, mert ha van idegem és röhögni akarok a megtérítettek szélmalomharcán, belenézek a műsoraikba.
  • winnie #28
    ó, pártcsatlóshoz van szerencsém? melyik oldal? mindegy is. egykutya. az ellenségképpel rendelkezők a leginkább elveszettek, őket már nehéz megmenteni. (meg azokat is, akik nem rendelkeznek érvekkel.)

    sima formállogika, még 100-as iq sem kell hozzá: a hatalom nekik munkát jelent, a munka pénzt, a hatalmat pedig úgy lehet megtartani, ha növelik a gazdasági mutatókat, amit az ember megérez a saját zsebén is.

    bármi más is a célja egy politikai pártnak, akkor maga alatt vágja a fát.

    jó, elismerem, hogy van pár agymosott, aki azt hiszi (mert elhitették velük, ld. agymosás), hogy van egy JÓ erő, aki csak jót akar és van egy GONOSZ, aki direkt rontást akar hozni. aki józanul gondolkodik, az tudja, hogy csak jók vagy csak gonoszak vannak (nézőpont és paranoia kérdése).

    de ezt remekül mutatja a 90-es évek óta a politika alakulása, amelyben felcserélhetőek a kormánypártok, a legtöbbnek nem sikerült úgy működnie, hogy az ember újabb 4 évet szavazzon meg neki.

    (2004-ben ugyan sikerült egy baromi sok tanulsággal (pro és kontra) bíró kampány során az egyiknek megtartani a hatalmat, de a jelek szerint nem sokáig, mert a másik oldal következhet, ha nem rontják el nagyon az eddig profi módon művelt ellenzékiséget. de mondjuk épp ezért érdekes a magyar politika, mert benne van minden lehetőség, hiszem mindkét oldal (egyszerűsítsük le 2 oldalra a honi politikát az egyszerűbb gondolkodásúaknak), amellett, hogy olykor remek politikai döntéseket hoz, hajlamos hajmeresztő hibákat is elkövetni.
  • immovable #27
    mindenki az ország javát akarja, hiszen az a politikusi túlélés kulcsa - - erre csak annyit tudok mondani, hogy: :ASD:A:DAS:D:ASD:AS:D:ASD:AS:D:A:SA:S:A:AS:ASAS: boldogok az agymosottak lol
  • oli314 #26
    nem ártana néha beleolvasni a gazdasági hírekbe is okostóni, ha már bent van az internet mielőtt - hogy téged idézellek - beírod a f***ságot.
    fletó maga is azt nyilatkozta a Le Monde-nak, hogy az imf hitel megmentett minket az államcsődtől, de igazad van..."máskor is voltak már rosszabb évek"....
    de hogy a cikkhez is hozzászóljak....aki eddig nézte a 2 csatornát az úgyis megveszi a dekódert, aki meg csak néha kapcsolt rájuk azt nem fogja érdekelni
  • chronos75 #25
    ezt a kimúlásos f***ságot honnan szeditek.. máskor is voltak már rosszabb évek, oszt' túlélte M.o. ..én ezt a felvonulók kértéket molotovval meg a karlengetős egyenruhás cirkuszt unom már.. meg a sok egyendroidot aki elhiszi a sok sz*** öltönyös "hiteles" házi politikusának.. nahh, amugy nekem mindegy, hogy Mari néni aki eddig se nézte ez után se tudja majd. kábelen meg marad ugyanott.
  • Risu Führer #24
    kövezzetek meg deh sztem az atv-n a névshowr nem is olyan rossz műsor.bár a hajdu petikét nem annyira bírom de azért nem rossz műsort csinálnak ketten a dömsödivel.ezen kívül különben mindekettő adó szar.
  • koliz #23
    Nevetséges hogy ez a 2 db adó fizetős lesz,ha csak ez a két csati lenne nem néznék tv t
    bár amúgy sem nézek