Szekeres Viktor

Steve Buscemi HBO-sorozatban

Az HBO az elmúlt években olyan klasszikus sorozatoktól búcsúzott el, mint a Deadwood, a Róma, a Maffiózók, a Sírhant művek vagy a Carnivale - A vándorcirkusz, azonban utódokat egyelőre nem nagyon találni a jelenlegi kínálatban.

Az utódlásra legnagyobb esélye talán a Martin Scorsese nevével fémjelzett Boardwalk Empire című drámának van a legjobb esélye, mely sorozat első részének forgatókönyvét Terence Winter írta Nelson Johnson Boardwalk Empire: The Birth, High Times, and Corruption of Atlantic City című könyve alapján.

A Scorsese által (is) felügyelt projekt az 1920-as évek Atlantic City-jében fog játszódni és nem csak a rendező közreműködése miatt kavarhatja fel a jelenlegi HBO-s állóvizet, hanem azért is, mert a sorozathoz csatlakozó első színészek között olyan neveket találunk, mint a legutóbb tévében a Maffiózókban látott Steve Buscemi, vagy Kelly MacDonald, aki eddig csak az Alias-ban volt látható a kisképernyőn, viszont annál gazdagabb mozis pályával rendelkezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #5
    az is coen-film, csak nem akartam mindet felsorolni.
  • Kemuri #4
    Fargo!!!
    Na ha ez a sorozat nem nő fel a fent emlegetett klasszikusok mellé akkor semmi!
  • winnie #3
    nem érdekes, hogy kevés a főszerepe, mert nem hősalkat, hanem karakterszínész. (és az utóbbi időkben kevés jó filmben szerepelt.)

    de persze az igaz, hogy ott volt olyan alapvetésekben, mint a csapnivaló vagy a levesben, meg a régi coen-filmek (halál keresztútján, nagy ugrás, barton fink)
  • BobMR #2
    Con Air-ben jól nyomta a pszichót.
  • bippo #1
    Steve Busceminek sokkal sokkal gazdagabb a mozifilmes pályája, érdekes, hogy a nőnél van ez kiemelve, számomra emiatt kicsit furcsán megfogalmazva a mondat.
    Ez a fickó minden jó filmben szerepel 1-1 percet. Érdekes módon kevés főszerepe van.