Szekeres Viktor

Az HBO Maffiózók-filmet akar

Ahogyan az várható volt, a Szex és New York-film kirobbanó sikere után egyre több stúdió kezdett el azon gondolkodni, hogy vajon mely sorozatokból lenne érdemes még filmet csinálni. Az HBO háza táján természetesen azonnal a Maffiózók-sorozat került először szóba.

A nálunk, az RTL Klubon a napokban befejeződött sorozat ugyanis, készítőjének, David Chase-nek köszönhetően meglehetősen kurtán-furcsán ért véget. S bár Chase nem egyszer kijelentette, hogy köszöni szépen, de így tervezte befejezni a sorozatot és nem akarja filmben folytatni, az HBO megint megpendítette, hogy nem lenne rossz dolog egy Sopranos-mozi.

Hasonlóképpen nem mondana nemet az HBO egy Drót-filmre sem, de az idén befejeződött Wire eredeti címmel bíró sorozat készítője ugyancsak rövidre zárta a pletykákat azzal, hogy neki nincs ötlete egy filmre. Nem lesz film az HBO westernjéből, a Deadwoodból sem, azonban ez esetben az HBO sem nagyon forszírozza a dolgot és hagyja, hogy a sorozat készítője új rendőrdrámáján dolgozzon.

Azért, hogy legyen valami jó hírünk is a tévésorozat-adaptációkért rajongóknak: a Szex és New York minden bizonnyal meg fogja kapni a jól megérdemelt folytatást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #6
    de jó lenne még 7. 8. évad...
    Egyébként a filmnek lenne vége?
  • Kemuri #5
    Carnivalé-ból kellett volna leginkább egy nagyfilm szvsz.
  • OJ #4
    Pedig egy Deadwood film 1000x értékesebb lenne mint egy újabb Sex and the City
  • mark oh #3
    kiváncsi lennék rá(sopranos)
  • gumibéka #2
    Szia. a hatodikkal
  • PunkZoli #1
    srácok, melyik évaddal ért véget a sorozat?