Szekeres Viktor

Visszatérnek a Maffiózók az RTL Klubra

Az RTL Klub hírei szerint végre véget érhet az a bizonyos böjt és idehaza is bemutatásra kerül az HBO kultikus sorozatának hatodik, befejező évada.

A James Gandolfini alakította Tony Soprano a modern tévés történelem egy legikonikusabb figurája lett annak ellenére, hogy nem feltétlenül volt makulátlan jellem és nem ritkán igényelte pszichiáter segítségét, de mindezek ellenére mindig tudta mit akar. David Chase, a Maffiózók írója éppen ezért, mondhatni a csúcson, a hatodik évad után véget is vetett a szériának, egy olyan befejezéssel, mellyel mindenkit megdöbbentett.

Ezt a bizonyos befejezést mi a nyár táján láthatjuk és reméljük, hogy nem a szokásos suta magyar szinkronnal (a Maffiózók fájdalmasan gyenge fordítást kapott, sajnos), hiszen az RTL Klub 2008 elejére ígéri a 6. évadot, minden bizonnyal egy szerdai vagy csütörtöki késő esti órára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #10
    éjjelente lesz ismétlés hétköznaponta.
  • vili 27 #9
    Egyszerre kellene leadniuk az összes részt, mondjuk hétköznapokonként. Úgy volna az igazi. Felkell eleveníteni a dolgokat. Már azt sem tudom mivel fejezték be az Rtl klub az utolsó évadot. Egyébként nagyon bejön a sorozat.
  • Stonee #8
    jeee! végre!

    sztem sem rossz a szinkron.
  • winnie #7
    "A nézettsége is jobb lett volna, ha a barát 21:00 időpontra rakják."

    1. 18-as karika, csókolom.
    2. a nézettsége jobb lenne (naná!), de sokkal rosszabb a közönségaránya, vagyis bukna, vagyis tehetnék késő estére. így viszont korrekt siker.
  • Wittgen #6
    Nekem semmi bajom nincs a szinkronnal.

    Az egyetlen bajom csak az volt, h. lehetetlen időpontban adták, hétköznap éjfél környékén....bazzz 6-kor kelek a meló miatt...

    A nézettsége is jobb lett volna, ha a barát 21:00 időpontra rakják.
  • Shodan #5
    Szerintem meg nagyon jó a magyar szinkron a 6. évadban mikor meghallotam Gandolfini eredeti hangját majdnem lefordultam a székről. Remélem minnél hamarabb elkezdik adni.
  • Kemuri #4
    "Képzeljétek, nekem megvan az a "fél évad" meg a többi is warezDVD -n. Akit érdekel az írjon emailt: [email protected]"

    Úristen de gagyi vagy
  • winnie #3
    ",de gondolom nem fog egyből vetítésre kerülni a reteken."

    miért ne kerülne? engem spec meglepne, ha a magyar tévék fennállásuk során először fél évadot adnának le.

    "azt a rengeteg kifejezést,szlenget,stb.a szinkronhangok pedig kifejezetten jók!"

    én mondjuk sajnálom, hogy tony ennyire kommersz hangot kapott, mindenhol kőszegi ákos hallatszik, majd minden randomfilmben, kár érte - persze ettőlmég jó "szinkronszínész". amúgy tipikus átlagos, vagyis jónak számító a szinkron, csak sajnos az rtl nem tv2, hogy megerőltesse magát és ne kommersz hangokat válasszon.

    hehe, viszont a fordításról jut eszembe, hogy a fordító annyira lusta egyén, hogy még az analyze this című filmnek sem volt képes utána nézni a magyar címének:)
  • Herman1990 #2
    Képzeljétek, nekem megvan az a "fél évad" meg a többi is warezDVD -n. Akit érdekel az írjon emailt: [email protected]
  • ProGabe #1
    "hatodik évad után"

    azért azt tisztázzuk,hogy volt egy fél évad is,igaz azt a hatodikhoz sorolják,de gondolom nem fog egyből vetítésre kerülni a reteken.tehát aki megnézi majd az évadot(ami természetesen nagyon jóra sikeredett,igaz kicsit lassú) az még készüljön fel 9 befejező részre is :)

    "a Maffiózók fájdalmasan gyenge fordítást kapott, sajnos"

    azért nem kell sírni :P nem lett az olyan rossz,főleg úgy,hogy szinte lehetetlen visszaadni azt a rengeteg kifejezést,szlenget,stb.a szinkronhangok pedig kifejezetten jók!