Szekeres Viktor

Jön a második NCIS-sorozat?

Ha az Esküdt ellenségek vagy a Helyszínelők-sorozatra gondolunk, akkor levonhatjuk azt a következtetést, hogy ha a közönségnek megtetszik egy franchise, akkor szívesen nézne egy hasonló filozófiára épülő szériát - más szereplőkkel.

Nem is csoda, hogy jelenleg Amerikában és nálunk is a legnépszerűbb sorozatok között tanyázik a Helyszínelők mindhárom verziója, melyek ugyan hasonló címmel rendelkeznek, mégis mind vizuálisan, mind a nyomozati módszereket és bűncselekményeket tekintve szöges ellentétei egymásnak.


A CBS csatorna (a Helyszínelők gazdája) meg is irigyelte ezt a sikert és azt tervezik, hogy jelenlegi legnézettebb krimisorozatukból, a 6. szezonjában járó NCIS-ből is készítenek egy testvérsorozatot, egy spinoffot. A lépés azért is érdekes lenne, mert az NCIS eleve egy un. spinoff, hiszen a JAG-ből vált ki.

Az új NCIS-ben, ha megvalósul, hasonlóképpen a tengerészettel kapcsolatos ügyek fognak szerepet kapni, azonban egy régi szereplő sem lesz rendszeres vendég az új sorozatban, az teljesen új, az NCIS 6. évada során bemutatkozó karakterekkel fog indulni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #5
    Kiraly az NCIS, nagyon bejon.:)
  • Banderas1990 #4
    Hmmm, nem is tudtam, hogy a JAG-ből vállt ki a sorozat. Gondolom ez egy enyhébb spin-off kötödés akkor a 2 sorozat között.
    Hát azért az túlzás, hogy a Helyszínelők sorozatok nagyon különböznének. Az alapötlet ugyanaz, bár maga a környezet tényleg nagyban különbözik. De vannak olyan spin-offok, melyek jobban különböznek az alapsorozatról. Senki ne értsen félre. A Helyszínelők széria az egyik kedvencem.

    Kíváncsian várom a spin-off-ot.
  • winnie #3
    ellenben még sosem volt ilyen nézett, szóval jó irányba haladnak.
  • Sir Quno Jedi #2
    Sajna már az NCIS is kezd olyan nyálas lenni, mint egy barzilszappanopera. Tegnapi részen berosáltam.
  • urobee #1
    Szerintem ezeket a spinoffok úgy lennének jók ,ha egyszer-egyszer látnánk a másik csapatot is a háttérben dolgozni. Volt egy ilyen rész az eredeti Helyszínelőkben is, mikor több szálon futott a sztori és mindegyik sztorinak volt néhány jelenete a másikban.