Szekeres Viktor

Nem mindenki fogja túlélni a Heroes-évadot

Bár messze még az évad vége, a Heroes készítői megelégelték az egyre csak gyarapodó hőscsapatot és elkezdik ritkítani a delikvenseket, akiknek távozása természetesen nem fogja azt jelenteni, hogy ne tűnhetnének fel később is a szériában.

A távozónak "mindössze" azzal kéne szembenéznie, hogy többé nem lesz a Heroes állandó szereplője, de persze ahol az időutazás fontos szerepet játszik a történetben, ott bárki visszatérhet egy-egy meglepetés-látogatás erejéig.


Bár még nem tudni, hogy májusban ki fogja bedobni a törölközőt, de a rajongók latolgatása és az írók nyilatkozatai szerint a két legproblémásabb hős Hiro és Peter. Előbbi az időutazás képességével szinte bármit lehetővé tud tenni, s amíg ő a sorozatban van, addig mindig meg lehet másítani, meg nem történtté lehet tenni bármilyen eseményt. Peter esetében pedig egy túl erős karaktert sikerült kreálnia az íróknak, akit így kénytelen-kelletlen a második és a harmadik évad elején is le kellett valamiképpen gyengíteni. (Hirót is hasonlóképpen gyengítették le még az első évadban a Charlie-s történettel.)

Egyébként a spoileroldalak hírei szerint már a mostani, 3. fejezet végén is lesz, aki fűbe harap, de közel sem lesz olyan volumenű a halál, mint a tél utolsó havában kezdődő negyedik fejezetben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #9
    a mellékszereplők azért vannak, hogy meghaljanak - tisztelet a kivételnek. azért nem állandó szereplők.
  • Frosty01 #8
    az elektromos kiscsaj tuti megmurdál , legalábbis asszem ^^
  • AZTA #7
    Meg ugye akinek beadják Claire, Peter meg már talán Sylar vérét is az ugye feltámad szal esélyes.. :D
  • Mister #6
    de a legjobb, hogy az 1. széria atomgonosz Sylar-jét a 3. szériában szinte mindegyik részben bealázzák :)
  • WoodrowWilson #5
    Az a jövőkép már megváltozott, nem lesz darkos.
  • blitzy #4
    De, megölhetik. Hiszen már megváltozott a jövő, és ebből a jövőből nem is utazik vissza, hogy találkozzon Peterrel. Én párhuzamos idősíkokként gondolok az eseményekre, melyek akkor válnak ketté, mikor megváltoztatják a múltat. Nekem a "nagyapa-effektus" jut eszembe: Visszamegy a pali a múltba, megöli a nagyapját, mielőtt az apja megszületett volna, és így ő sem születik meg. de ha nem születik meg, akkor ki öli meg?? Ezért gondolkozom én más idősíkban, ahogyan azt a Doki is elmondja a Vissza a jövőbe 2. részében az alternatív idősíkokról. De visszatérve a szereplőkre: Peter nagyon is egy központi karakter, én nem szívesen látnám őt holtan, és a jövőbe utazásoktól sem idegenkedem, ahogy a jövőbelátástól sem. Szerintem Hiro is maradhatna. Még Mohinder "kívülállóságát" és képességek iránti vágyát is elviselem. Syler viszont túl összetett személyiség lett, az ember nem tudja, most épp szimpatizáljon vele, vagy utálja.
  • xido #3
    Hiro-t nem "ölhetik meg",hiszen ha meghal "5 éven belül",akkor nem jut el a darkos éntudatig,akivé a jövőben válik és nem jön vissza,hogy megmondja,a pompomlányt kell megmenteni:)
  • diablo1336 #2
    Sylar is erős karakter le is gyengítették egyszer, vizsont szerintem az egyik legjobban megformált karakter is egyben, vagy csak a színész teszi oda magát? másik jó alakitás meg sztem pont Hiro. Olyan jó volt az első ávadban amikor még beszélni se tudott :D most se tud és ennek örülök,hogy erre odafigyltek. Van egy két ötlettem kit lehetne simán kirakni. Szikrázó csajnak sincs semmi értelme, Barbara is csak egy jelegtelen karakter anno Niki még jó volt, viszont a mexikói csajt kicsit sajnálom hogy kirakták,igaz ő is tömeg pusztitó fegyverré vált. AMugy ameliyk karakter kimondottan rossz az mr. petrelli. Annyira gyengén játszik vagy csak iylen rosszul irták meg neki szerepet nem tudom de már várom h meghaljon vagy a haiti kitörölje az emlékezetét :D
  • HarryProf #1
    Bár Peter tényleg nagyon erős lenne, akkora idióta sokszor, hogy röhögni lehetne rajta. Azért csak lehetne, mert egy idő után már csak sajnálni lehet, vagy éppen egyre idegesítőbbé válik. Szerintem.
    De bármennyire is idegesítőek a hülyeségei (ami nem csak az ő karakterénél fordul elő), mégis sajnálnám ha elmenne. Ha Hiro meghalna (őt is kedvelem) és nem találkozna Peterrel, miután ő visszakapja a képességét, és utóbbi semmilyen időutazóval nem találkozna, akkor meg lenne oldva a dolog, nincs több időutazó. Az amúgy megint fájdalmas dolog, hogy mindig csak jövőbemászással tudják meg hogy valami borzalmas lesz, és meg kell akadályozni. Az első évadban még jó volt, de a 2. és 3. évadban is elsütni ezt a poént... Ez volt a véleményem rövid kiadásban.