Szekeres Viktor

Három sorozatnak annyi

Miközben a Knight Rider vagy a Terminator: The Sarah Connor Chronicles gyenge nézettsége ellenére is folytatódhat legalább tavasz végéig, addig pár jobb nézettségű, de más csatornán adott kedvencet télen fognak utoljára látni a rajongók, legalábbis egy ideig.

Az ABC csatorna ugyanis úgy döntött, hogy három, kritikailag elismert sorozatából, a Pushing Daisies című meseszerű krimiből, az Eli Stone című jogi sorozatból és a Dirty Sexy Money című családi drámából nem kér több epizódot az idei évadra.


A döntés azt jelenti, hogy mindhárom sorozat 13 részes második évadot tudhat majd magáénak, de felettébb valószínűtlen, hogy folytatódhatnak egy esetleges harmadik szezonban.

Egyébként mindhárom széria első szezonja bemutatkozott már idehaza is. A Pushing Daisies Halottnak a csók címmel a Viasat 3-on, az Eli Stone az AXN-en, míg a Édes drága titkaink címen futó Dirty Sexy Money az RTL Klubon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • smaszi #14
    Basszameg! Már elnézést, de a CSI-t v. egyébb ilyen ..ságot miért nézik többen, mint az ilyen sorikat...Valami nem stimmel ott azzal a nézettségi mutatóval...:(
    Most ezt miért kellett...:( ááááááá
  • GG #13
    Sajnálom a "Pushing Daisies" halottnak a csókot. Nagyon ritka a szexmentes romantikus sorozat. Olyan volt mint egy mese nekem bejött, de nagyon. Minden szart megtartanak csak az eredeti ötleteket dobálják ki?
  • winnie #12
    "Daybreaknek annyi? :S pont most akartam elkezdeni nézni. Nagyon tetszett az alapötlete,h mindig ugyanarra a napra ugrik vissza. Kár érte sztem.."

    teljes egy évadot kapott, ennél több nem is biztos, hogy kellett volna - azoknak ideális, akik nem akarnak hosszúra nyúlt sorozatot, sok évadot. bár érdekes lett volna megnézni egy második évadot, hogy az milyen lett volna. kitalálnak egy újabb ügyet és megint újraéli a napokat?
  • avman #11
    de mintha azok fox sorozatok lennének. az abc-nek milyen egyéb sorozatai vannak?
  • avman #10
    copjanak hanyatt, a p. d. egy nagyon szerethető sorozat volt, ráadásul szerintem nem is annyira sikertelen, h ezt érdemelje. szemben pl. a sára konnor krónikáival, vagy a knájtrájderrrel. phö.
  • diablo1336 #9
    Daybreaknek annyi? :S pont most akartam elkezdeni nézni. Nagyon tetszett az alapötlete,h mindig ugyanarra a napra ugrik vissza. Kár érte sztem...Ha a heroest kilövik akkor több mint rohadjanak le! Szerencsére kedvenc doktorom house jólé szerepel szal őt még látni fogom egy ideig :D
  • blaze #8
    Ez a kép melyik soriból van?
    Ilyen csajok engem is kikötözhetnének.
  • schrank #7
    ugyan az lesz a sztori mint a játékpiacon a konzol vs. pc-vel csak itt a ...
  • Reg5 #6
    Kösz a helyesbítést, így értettem.
  • winnie #5
    ahogy a feletted író írja.

    ha a legjobb sorozatokat kaszálnák el, akkor nem lenne ennyi nagyon jó ÉS sikeres sorozat. és, ha a saját ízlésünkkel vetjük össze az övéket, akkor azt vehetjük észre, hogy egy dolog, hogy nem csodálkozunk az amerikai nézőkön, de akkor mit mondjuk a magyar nézőkről?:)