14
-
smaszi #14 Basszameg! Már elnézést, de a CSI-t v. egyébb ilyen ..ságot miért nézik többen, mint az ilyen sorikat...Valami nem stimmel ott azzal a nézettségi mutatóval...:(
Most ezt miért kellett...:( ááááááá -
GG #13 Sajnálom a "Pushing Daisies" halottnak a csókot. Nagyon ritka a szexmentes romantikus sorozat. Olyan volt mint egy mese nekem bejött, de nagyon. Minden szart megtartanak csak az eredeti ötleteket dobálják ki? -
winnie #12 "Daybreaknek annyi? :S pont most akartam elkezdeni nézni. Nagyon tetszett az alapötlete,h mindig ugyanarra a napra ugrik vissza. Kár érte sztem.."
teljes egy évadot kapott, ennél több nem is biztos, hogy kellett volna - azoknak ideális, akik nem akarnak hosszúra nyúlt sorozatot, sok évadot. bár érdekes lett volna megnézni egy második évadot, hogy az milyen lett volna. kitalálnak egy újabb ügyet és megint újraéli a napokat? -
avman #11 de mintha azok fox sorozatok lennének. az abc-nek milyen egyéb sorozatai vannak? -
avman #10 copjanak hanyatt, a p. d. egy nagyon szerethető sorozat volt, ráadásul szerintem nem is annyira sikertelen, h ezt érdemelje. szemben pl. a sára konnor krónikáival, vagy a knájtrájderrrel. phö. -
diablo1336 #9 Daybreaknek annyi? :S pont most akartam elkezdeni nézni. Nagyon tetszett az alapötlete,h mindig ugyanarra a napra ugrik vissza. Kár érte sztem...Ha a heroest kilövik akkor több mint rohadjanak le! Szerencsére kedvenc doktorom house jólé szerepel szal őt még látni fogom egy ideig :D -
blaze #8 Ez a kép melyik soriból van?
Ilyen csajok engem is kikötözhetnének. -
#7 ugyan az lesz a sztori mint a játékpiacon a konzol vs. pc-vel csak itt a ... -
Reg5 #6 Kösz a helyesbítést, így értettem. -
winnie #5 ahogy a feletted író írja.
ha a legjobb sorozatokat kaszálnák el, akkor nem lenne ennyi nagyon jó ÉS sikeres sorozat. és, ha a saját ízlésünkkel vetjük össze az övéket, akkor azt vehetjük észre, hogy egy dolog, hogy nem csodálkozunk az amerikai nézőkön, de akkor mit mondjuk a magyar nézőkről?:) -
#4 A legjobb eléggé szubjektív, mondjuk azt, hogy az összetettebb sorozatokat kaszálták el. -
Reg5 #3 Én már nem csodálkozok az amcsi nézőkön. A legjobb sorozatokat kaszáltatják el, ezekután nem várok tőlük semmi értelmes dolgot :S -
cS6Szi #2 Ezt már nem hiszem el. 2 hete kezdtem el nézni a pushing Daisies-t és nagyon bejött. Végre egy új és érdekes sorozat. Most meg megszüntetik. Fain. Úgy útálom az összes amerikai tv nézőt hogy csak a kibeb@szott helyszinelős sorozatokért vannak oda. Azokból bezzeg minimimum 10 évadot csinálnak. Elöször a Daybreak aztán a Pushing Daisies. Legközelebb melyik sorozatnak lesz annyi?? A Prison Breaknek vagy a Heroes-nak esetleg a Dexternek mert csak ezeket nézem. Tuti hogy nem telik bele pár hétbe és valamelyikről majd írják hogy hamarosan vége. Útálom az összes amerikai begyöpösödött agyú Tv nézőt. Ha a tv elött egy picit is gondolkodni kell akkor az nem jó. -
#1 Pushing Daisies-t sajnálom. Naon bejön nekem ez a Tim Burton (szín)világ.