Szekeres Viktor

Jövő héten indul az új nemzetközi streaming szolgáltató Magyarországon

Február 14-én indul itthon a SkyShowtime.

A SkyShowtime ősszel exkluzív amszterdami eseményen jelentette be közép- és kelet-európai indulását: a platform 2022. december 14-én indult el Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Koszovóban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában, és most kiderült az is, hogy Magyarországon, Albániában, Csehországban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában, valamint Spanyolországban február 14-én startol el

A SkyShowtime egy új európai streamingszolgáltató lesz a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME, a Sky Studios és a Peacock tartalmainak válogatott kínálatával. Ezek mellett a SkyShowtime helyi gyártású műsorokat, dokumentumfilmeket és különlegességeket is kínál majd, állítja a hivatalos közlemény. A havi díja 1990 forint lesz.

A hivatalos közlemény alapján a "SkyShowtime több ezer órányi minőségi szórakozást nyújt a család minden tagja számára, és a legújabb kasszasiker filmeknek ad otthont, amelyek a mozis és az otthoni szórakoztatásban történő megjelenésüket követően lesznek elérhetők a streaming szolgáltatásban. Már az indulástól kezdve az alábbi filmeket érhetik el a nézők: Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, The Northman és a Top Gun: Maverick. Ezen felül az előfizetők változatos sorozatkínálatot is elérhetnek, olyan címekkel, mint például: 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, Law & Order 21. évad, Let The Right One In, Mayor of Kingstown, Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy és Yellowstone.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ellaberin #1
    Jó stúdiók, egy próbára lehet befizetek.