Szekeres Viktor

Visszatérhet a Heroes legelismertebb írója

A Heroes stábja kénytelen volt megválni két képregényekre szakosodott írójától, akiknek azt rótták fel, hogy túl bonyolult a történet. Azonban a mérleg lehet, hogy pozitív lesz, ha azt nézzük, hogy visszatérhet a stábba az egyik legnagyobb név.

Természetesen arról a Bryan Fullerről van szó, aki nemcsak íróként, hanem sorozatkészítőként is ismert és olyan kritikai- és közönségkedvencek fűződnek a nevéhez, mint a Halottnak a csók (Pushing Daisies), a Wonderfalls és a Haláli hullák (Dead Like Me).

Fuller az első évadban volt a Heroes egyik kreatív elméje és ő írta a rajongók által legelismertebb epizódokat, azonban az évad végén távozott, hogy saját sorozatát, a fent említett Pushing Daisies-t gondozza. Azonban jelenleg, mivel a Pushing Daisies-nek egyre kevesebb az esélye, hogy túlélje a 2. évadot, Fuller minden bizonnyal szabadúszóvá válik, s így a Heroes ismét lecsaphat rá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • berserk87 #8
    "ha hiro nem tudta meglepni a festőt akkor mr. petrelli akinek hozzá kell érnie ellenfeléhez ,higy tudta olyan simán elintézni a festőt meg hirot is?"
    Erre nagyon egyszerű a válaszom. Csak akkor kell hozzáérnije, ha elakarja venni a képességét, de amilyen képességeket eddig birtokol simán megölhet bárkit. Meg igazából nem is tudjuk még, hogy mire képes, szóval ebbe nem kellene belekötnöd.

    "Meg nekem az nem tetszik,hogy sylar él a peter is tele volt képességekkel, mégis max 2-3 -at használtak"
    Sokkal többet szoktak használni. Pl.:Peter mindig gyógyítja magát, szokott az időben utazni elég gyakran, Jövőbelátást, A tüzes képességet is gyakran használja és még sorolhatnám hosszan, meg a jövőbeli Peter is sok új képességet használt már eddig, ami a jelenbeli Peternek még nincs, de egyébbként mindig az adott körülményeknek megfelelő képességét veti be.
    Szóval szerintem ebben sincs igazad.
  • winnie #7
    " főleg az ilyen sorozatoknál ha kihagysz pár részt nem is érted miről van szó és akkor már lesza.od az egészet"

    én kihagytam az első 2 évadot és mégis értem. pedig nem vagyok egy lángelme sokak szerint. nem kell az efféle dolgokat túlmisztifikálni.
  • winnie #6
    maradni is fog, de addig is dolgozik legalább.
  • Lobsterman #5
    Fuller csak maradjon saját sorozatoknál. Az meg neki a legjobban úgyis.
  • sandor8206 #4
    sztem meg már nem segíthet rajta semmi, ha elvesztett egy néző réteget, nagyon nehéz visszaszerezni, főleg az ilyen sorozatoknál ha kihagysz pár részt nem is érted miről van szó és akkor már lesza.od az egészet
  • Reg5 #3
    A PD-t csak folytassák, a Heroes viszont a 3x06 óta egyre inkább magára talál.
  • winnie #2
    majd kiderül, hogy hogy intézte el (száz meg egyféleképp megoldható), de nyilván a festő megfestette, hogy meghal és az ellen nem tudott semmit tenni.

    de a sorozat addig maradhat a képernyőn (ezt írtam anno az 1. évadnál is), amíg nem megy át übererős szuperhősök párharcába, amíg a "földön tud járni", ha ugyan lehet ilyesmit írni egy heroes-ra.
  • diablo1336 #1
    nekem mind1 kiirja a történeteket,de az alapszál nagyon tetszik,igaz a kezd kisit érdekes lenni.Például, ha hiro nem tudta meglepni a festőt akkor mr. petrelli akinek hozzá kell érnie ellenfeléhez ,higy tudta olyan simán elintézni a festőt meg hirot is? Meg nekem az nem tetszik,hogy sylar él a peter is tele volt képességekkel, mégis max 2-3 -at használtak? ez miért van? és ez nem csak erre a sorozatra érhető, hanme a legtöbb ilyen típusú filmre is. Végre szeretném azt látni,hogy mondjuk peter nemcsak villámmal meg telekinézissel illetve gondolatolvassásal és időutazással viszi végbe feladatát. Vagy Sylar mennyi "heroest" megölt már és alig hazsnál belőle vmit. ezen kellene változtatni és akkor nagyon nagy lenne sztem