Szekeres Viktor

Greg House rátalált Jack Bauerre

Annak idején a House egyik epizódjában még el is sütött egy sziporkát a Hugh Laurie alakította Gregory House a 24-gyel, egy másik részben pedig Jack Bauerrel kapcsolatban. Nemsokára a két sorozat is találkozni fog.

A Fox csatorna ugyanis, nem sokkal azt követően, hogy bejelentette a 24 kétszer kétórás premierjét, kihirdette téli műsorrendjét is, melyből kiderült, hogy melyik sorozata részesül abban a megtiszteltetésben, hogy a 24-gyel párban alkosson kihagyhatatlan hétfő esti szórakozást az amerikai tévénézőknek.


Eleddig a Prison Break próbált elevickélni a 24 farvizén, legalábbis az első két évadban, hiszen a tavalyi szezonban az írósztrájk miatt nem jelent meg a képernyőn Jack Bauer. Idén azonban, ha farvízről lesz szó, akkor bizony Jack Bauernek kell kapaszkodnia, hiszen a Fox csatorna egyik legnézettebb sorozatát a legnézettebbel párosította össze, így a hétfő estéken a nézők egy House - 24 kombóban gyönyörködhetnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TSL16b #17
    A CIA-hez vitték House-t, ahova belépve megjegyezte, hogy "a 24-ben jobban nézett ki", de aztán gyorsan visszavonta, amint meglátta a dokinőt.
  • bender93 #16
    Én is.Dúrva lenne egy crossoverben, ha House diagnosztizálná Bauert valami halálos betegséggel és csak 24 órája lenne meggyógyítani(persze meggyógyítaná mert azér' mégiscsak House.Jack meg nem tud meghalni.
  • 1Obi1 #15
    Egy "Hívni kéne Jack Bauer-t"-féleségre emlékszek.
  • TeDDyRuSh #14
    Ez még Sz. Viktortól is gyenge cím:) Bár a cikk fontos, hisz tudnunk kell, hogy BP torrenten mikor keressük:) Remélem a Fringe-t nem pakolgatják nagyon..
  • csuszi #13
    nem tudja valaki mi volt az a 2 poén amit house elsütött a 24-re? nekem nem rémlik.
  • macka04 #12
    Ááá azt hittem már tényleg erről van szó!Pedig tényleg milyen jó lenne, nem is lenne nehéz kitalálni valami jó kis történetet.
  • a_n_d_r_e_w #11
    Hülyén jönne ki, House diagnózisai felélnének pár 24 évadot :D
  • Quantumleap #10
    Milyen lehetne egy 24-House crossover? Egy akcióban lövést kap valaki, akit sürgösen ki kellene vallatni, és Jackék pont Gregory klinikájára viszik be?
  • BRobee #9
    torcipepe: #1 Ha nem tudod, kuss. #2 Ha nem tudod szánalmas megjegyzés nélkül leírni azt az egy mondatot, kuss. #3 Tanult, sikeres ember lehetsz;)

    Felesleges ez a szenzációhajhász cím, már a House vagy Jack Bauer név miatt is elolvasták volna...
  • AzUs #8
    Összességében ez amúgy ki a f@szt érdekel...????