17
-
A CIA-hez vitték House-t, ahova belépve megjegyezte, hogy "a 24-ben jobban nézett ki", de aztán gyorsan visszavonta, amint meglátta a dokinőt.
-
bender93 #16 Én is.Dúrva lenne egy crossoverben, ha House diagnosztizálná Bauert valami halálos betegséggel és csak 24 órája lenne meggyógyítani(persze meggyógyítaná mert azér' mégiscsak House.Jack meg nem tud meghalni.
-
1Obi1 #15 Egy "Hívni kéne Jack Bauer-t"-féleségre emlékszek. -
TeDDyRuSh #14 Ez még Sz. Viktortól is gyenge cím:) Bár a cikk fontos, hisz tudnunk kell, hogy BP torrenten mikor keressük:) Remélem a Fringe-t nem pakolgatják nagyon.. -
nem tudja valaki mi volt az a 2 poén amit house elsütött a 24-re? nekem nem rémlik. -
macka04 #12 Ááá azt hittem már tényleg erről van szó!Pedig tényleg milyen jó lenne, nem is lenne nehéz kitalálni valami jó kis történetet. -
Hülyén jönne ki, House diagnózisai felélnének pár 24 évadot :D -
Quantumleap #10 Milyen lehetne egy 24-House crossover? Egy akcióban lövést kap valaki, akit sürgösen ki kellene vallatni, és Jackék pont Gregory klinikájára viszik be? 
-
BRobee #9 torcipepe: #1 Ha nem tudod, kuss. #2 Ha nem tudod szánalmas megjegyzés nélkül leírni azt az egy mondatot, kuss. #3 Tanult, sikeres ember lehetsz;) 
Felesleges ez a szenzációhajhász cím, már a House vagy Jack Bauer név miatt is elolvasták volna... -
AzUs #8 Összességében ez amúgy ki a f@szt érdekel...???? -
lammaer #7 Engem is beszivatott a cikkiro ezzel a blikkes cimmel... :( -
bmw #6 Pedig az uj evad franko.. -
torcipepe #5 #1 leszarom, hová került.
#2 én is erre gondoltam. -
nem lett volna rossz:) -
Scamp #3 Jah :D
Az első bekezdésből totál az jött le... -
xido #2 én meg azt hittem poénból csinálnak egy crossovert
-
BRobee #1 Ez mind szép és jó, de a PB hova kerül?