Szekeres Viktor

Repültek a Heroes írói

Máris megvannak az áldozatai a Heroes mélypontjának, s ahogy az lenni szokott, az íróknál kezdik a tisztogatást. A csatorna a hírek szerint nagyon nem elégedett azzal, ahogy az egykori üdvöske visszaesett.

Tim Kring, a sorozat készítője végül két jóbarátjának Jeph Loebnek és Jesse Alexandernek köszönte meg a részvételt és azt, hogy az első évadtól, a kezdetek-kezdetétől segédkeztek a sorozat írásában. A tervek szerint jelenleg állás nélküli, új írókat fognak felvenni helyükre, de az is előfordulhat, hogy Loebhez hasonlóan ismét a képregények világából igazolnak embert.

A Heroes esetében az elmúlt hetekben elért nézettségi mélypont egyébként a hírek szerint egyre elszállóbb költségvetéssel is jár, amit jelez, hogy a sorozat az NBC csatorna legdrágábbja - a készítők többször is átlépték 4 milliós epizódonkénti költségvetést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #18
    Ezzel az erővel Te is megtarthattad volna a véleményed, miszerint az én véleményem nem pozitív... ugyanis, Te is véleményt alkottál, az én véleményemről... ejnye-bejnye!... ;-)
  • sanyimanoo #17
    Köszönjük, hogy megismerhettük a véleményedet. Nekem tetszik a sorozat. Amúgy nem lehet könnyű dolga az íróknak sem, mindig újat kitalálni, és ha ők nem jók, akkor az egészet megette a fene. Nemtom mennyit kerestek a sztrájk előtt, de gondolom kevesebbet, mint egy jobb (v rosszabb) focista, vagy mondjuk a Simpons amerikai szinkronhangjai. (ez utóbbi sorozatot is szeretem) Visszatérve IMYke véleményére: persze, mondd el a véleményed, de szerinted nem rendesebb dolog megtartani magadnak, ha az éppen nem pozitív? Anyukádnak pl szemére veted, ha épp nem néz ki jól, vagy beéred azzal, hogy megdicsérd, amikor igen?
  • IMYke2.0.0.0 #16
    Látom, félreértettél. Nem baj, előfordul másokkal is, ha kicsit bonyolultabban fogalmazok... ;-)
    Első évadot nézegettem, majd belekukkantottam a második évad indításába... Hittem, hogy jó lesz a szokásos indítás után: tévedtem.
    Sok sorozatot láttam, volt olyan időszak - egyetem évei, istenem, de csodásak voltak! - , amikor hetenként 10-11 sorozat részeit is nyomonkövettem és szintúgy film-őrült haverommal [akivel filmklubot is vezettünk] kitárgyaltuk őket.
    Ezért mertem írni, hogy messze a leggányabb sorozat a világon.
    [Szigorúan magánvélemény. Egy olyan emberé, aki nem csak amerikai sorozatokon szocializálódott, és rengeteg kommersz és nem filmszínházas filmet egyaránt látott már.]

    Egy képregényben, feldolgozásban sok minden elkövethető, de ami ebben megy, az messze a szokásos nívó alatt van.
  • Wittgen #15
    Eddig ez a legjobb évad a 3-ból. Nekem az 1. nagyon uncsi volt, a 2. már kicsit érdekesebb.
  • DjDano #14
    Nekem jobban tetszik az idei évad, mint a második...
  • 05lampard #13
    Most mi van?
  • Reg5 #12
    Attól, hogy népszerű a torrent oldalakon még nem feltétlenül jó is. Magam részéről azért örülök a 2 író "bannolásának", mert amit a 3. évad első pár részében művelétek az szánalom.
  • winnie #11
    aki igényes, az inkább azokon röhög sírva... na jó, aki igényes nem röhög sírva, de azokon röhögne sírva, aki az alapján fikáz másokat (ld. sírva röhögés"), hogy mit néznek.

    lehet, hogy csak nem értetted meg a sorozatot. írták, hogy amerikának bonyolult. neked is?:)

    érdekes, nekem nem jött be, de én nem is néztem ellentétben veled (az s1-ből 5 részt láttam, utána már csak az s2 és s3 premierjét néztem meg, hátha), így nem tudom, mennyire átgondolatlan (a látott részek átgondoltak voltak), de szerintem biztos akad olyan néző, aki átlátta.
  • IMYke2.0.0.0 #10
    Heroes ... az egész akkora gány, hogy sírni kell.
    Aki kicsit is igényesebb a világutálta USA-ban és más országokban is, az sírva röhög a rajongóin. Én is. Messze a legátgondolatlanabb képregény és sorozat a világon!
  • sandor8206 #9
    NBC nem sokat ér a torrentes letöltésekkel