Szekeres Viktor

Még sosem nézték ilyen kevesen a Heroes-t

Hiába mondták a Heroes írói, hogy visszatérnek a sorozat gyökereihez, úgy tűnik, hogy azoknak volt igazuk, akik az 1. évados nézettséggel kérkedőknek azzal vágtak vissza, hogy majd akkor mutogassanak a számokra, ha a 4. évadban is annyian fogják nézni a sorozatot, mint mondjuk a Lostot.

Hajdan ugyanis már csak azért is döbbenet telepedett az elemzőkre, mert egy viszonylagosan rétegsorozatnak tűnő produkcióból lett Losthoz hasonlatos popkulturális szenzáció, azonban úgy tűnik, hogy a Hőslufi kipukkadt.


A remek nézettséggel bíró első évadot egy második évados visszaesés követte, hogy aztán a harmadik szezonra a nézők maradéka is távkapcsolójával szavazzon: a legutóbbi hétfői epizódra a hajdan volt 15-16 millió nézőből ugyanis csak 8,15 millióan maradtak, többek között a Heroes-szal egy időben adott komédiaismétlésektől is vereséget szenvedett az NBC egyszervolt legnézettebb szériája.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #14
    minden sorozat lehet jó attól, hogy nézik vagy nem nézik és lehet rossz attól, hogy nézik vagy nem nézik - ez nem újdonság, nem mennyiség függvénye a minőség.

    az, hogy nem nézik egyetlen dolgot jelenthet idővel, hogy idejekorán vége lesz a sorozatnak.

    (mondjuk az persze mutat valamit, hogy valamit eleinte sokan néznek utána egyre kevesebben (terminator-sorozat) - sőt, a fordított trend is (ld. house))
  • diablo1336 #13
    Én csak szimplán azt mondom hogy az hogy az amcsik nem nézik attól még lehet jó. Lényeg... ne haggyák abba:d többi nem érdekel
  • 1Obi1 #12
    Ugyan mit számít itt a letöltő réteg? Itt 8 millió néző elvesztéséről van szó.

    (hehe, 8,15 millió)
  • Cat 02 #11
    De abból az NBC nem lát 1 vasat se.
  • Cat 02 #10
    1. évad eléggé lapos volt pedig.
  • diablo1336 #9
    Hát nem tudom ki mit mond,de számomra a nézettség már nem tvnél kezdődik hanem a torrenten letöltő emberek számából,amiben a Heroes jelenleg ,ahoyg én vettem észre verhetetlen. pl piratebay.org -n nem hogy meglőzni nem tudják de még megközeliteni se tudják a mindig friss epizodot semmi se. Sztem amerika kezd hülye lenni hozzá vagy a második évad gyenge szereplése után ,amit nem néztek,nem tudnka bekapcsolodni a 3. évadba és ezért van az h nem nézzik annyian
  • WoodrowWilson #8
    Kövezettek meg, de nekem jobban tetszik, mint az első évad:)
  • Reg5 #7
    Nameg az is közre játszhatott, hogy 3x02-05-ig egyszerűen fájdalom volt nézni, annyira szar volt legalábbis számomra(Mohinder egy barom, Syler'family meg lol). Aztán a 3x06-tól már megint kezd nézhetővé válni, már nem kapcsoltam le a felénél :)

    De egyébként az 1. évadhoz képest sajnos sehol nincs; ott még tényleg vártam a köv rész de az idei évadot csak megszokásból követem :(
  • NSC #6
    Én is őgy vagyok vele h egyre jobban tetszik.Izgalmas és nem tudhatom h mi történik a következő részben.Kiszámíthatatlan.Most nekem is bejön.A Prison Break (ahhoz képest h az 1. évadmennyire jó volt) tényleg leült.Ahol lehet ott csavarnak egyet,már egyáltalán nem izgalmas,inkább idegsítő.Nézzetek Californicationt és How I Met Your Mothert(ANGOLUL!!)Ezek nálam most a toppon vannak.
  • neoG #5
    Ne számolgassatok, ne jósolgassatok, mert mindjárt itt terem winnie, és jól megmondja, hogy mindenki qrvára téved