Szekeres Viktor

A Hősök sztárja Helyszínelni megy

Amerikában nem túl jellemző, hogy egy csatorna elengedi egyik sztárját a konkurencia műsorába, bár nemrég erre is volt egy példa, amikor a Testvérek című családsorozat egyik sztárja, Patricia Wettig szerepelhetett a Szökés 2. szezonjában, mint az elnöknő, hogy lezárhassa történetét.

A Fox-ABC színészcsere után, most úgy tűnik, hogy az NBC és a CBS egyezett meg arról, hogy előbbi kölcsönadja utóbbinak egyik sztárját egy Helyszínelőkbeli kiruccanáshoz. A Hősök egyik állandó szereplője, az Andót alakító James Kyson Lee ugyanis a Helyszínelők 9. szezonjának 6. részében fog feltűnni, mégpedig Kwan járőrt alakítva.


A november 13-án bemutatásra kerülő epizód a koreai negyedben játszódik és egy fiatal srác körüli lövöldözésről fog szólni, melynek sok szemtanúja volt, de azok egyike sem hajlandó válaszolni a nyomozók kérdéseire. Egyébként Lee-nek nem lesz ismeretlen a Las Vegas-i közeg, hiszen nem is olyan régen az NBC Las Vegas című sorozatában is játszhatott egy rész erejéig: a 4. évad 11. epizódjáról van szó, mely nálunk körülbelül egy hónap múlva kerül adásba a Viasaton.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Garrett27 #6
    most akkor melyik CSI-ban láthatjuk? Las Vegas-, NY- vagy Miamiban?
  • Yutani #5
    Éppen a múlt héten láttam, hogy a Hősök Nathan Petrellije játszott egy kis szerepet a Született feleségekben, méghozzá ügyvédként jelent meg az Eva Longoria által alakított feleség mellett.
  • reménytelen #4
    Múltkor az egyik CSI-részben megjelent Adam és Jamie a Mythbustersből, amikor azt próbálták ki, hogy valóban meggyulladhatott-e a borsspray
  • winnie #3
    de volt, csak annyiról volt szó, hogy egy csi-részt a másik sorozat írói írtak és viszont. sőt, george eads fel is tűnt a két pasiban, abban az epizódban.
  • Mister #2
    Olvastam vlahol olyat, hogy a CSI majd nyomoz a Charlie Sheen főszereplésével készült Két pasi megegy kicsi-ben ( és Charlie meg a CSI-ben jelenik meg ), de még nem volt ilyen.

    Viszont nemrég láttam a CSI-ből Archie Kao-t a Született feleségekben. :)
  • Polemius #1
    Én örülnék több ilyen kereszt-szereplésnek.

    El tudnám pl. képzelni, ahogy az esemény helyére a 3. műszak mentősei mennek ki, és a vészhelyzet rendelőjébe szállítják a sérülteket, míg a CSI helyszínel, és Dexter volt a tettes. :D