Ötvös Tibor

Don Cheadle lett Vasember társa

Terrence Howard egyeztetési problémákra hivatkozva nem vesz részt a Vasember második részében, helyét Don Cheadle veszi át.

Van egy jelenet a hazánkban bukott, de Amerikában kirobbanó sikert arató Vasemberben, mely rajongók millióinak szívét dobogtatta meg. A Terrence Howard alakította Jim Rhodes ránéz Stark régi ruhájára és csak annyit mond: "Majd legközelebb". A képregényrajongók ugyanis tudják, hogy Rhodes később magára ölti a ruhát és ő lesz War Machine, miután Stark alkoholista életmódja miatt nem képes hősködni.



Ám a jelek szerint Howard számára nincsen legközelebb. A Marvel Studios közleményben tudatta a nagyvilággal, hogy Terrence Howard magas gázsiigénye miatt megváltak a színésztől és helyére már le is szerződtették a Tripla vagy semmi egyik szereplőjét, Don Cheadle-t.

Rhodes karaktere a folytatásban nagyobb szerepet kap, legalábbis a forgatókönyvíró Justin Theroux elmondása szerint. A folytatásban a rendező Jon Favreau mellett Robert Downey Jr. és Gwyneth Paltrow is visszatérnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pesta76 #8
    Hát sajnálom,hogy nem marad Terrenc Howard!Szerintem ez a szerep rá volt teljesen írva!Aki egy kicsit is olvasott régen Vasembert az tudja hogy teljesen olyan volt az egész fizimiskája mint Jim Rhodesnak.Remélem a következő részben már feltűnik Vasember ősi ellensége Mandarin is.
  • Nethyrrea #7
    "Terrence Howard magas gázsiigénye miatt megváltak a színésztől"


    ekkora nyomit, mi a ráknak kért magas gázsit, amikor ilyen sikerrel kb garantálva van neki még pár filmben a szerep, és tuti hogy azok is legalább ekkorát kaszálnak......

    don cheadle is jó (rengeteg jó szerepe volt), de sztem valahogy "túl girnyó" erre a szerepre, legalábbis valahogy nem illik annyira a képbe.
  • carville #6
    Hát kár hogy csakúgy lecserélik. :/
  • Yutani #5
    Én sosem voltam Vasember rajongó, a rajzfilm sem érdekelt, egy részt sem láttam. Viszont a film az nagyon bejött! Sőt, annyira jól sikerült, hogy a barátnőm, aki nem szereti a sci-fit és az ilyen rajzfilmeket, szintén azt mondta, hogy tetszett neki ez a film. Szóval sikerült a nem-rajongókat is megfognia!
  • Szolnokboy1 #4
    "a titok az, hogy eltalálták az összetevőket"

    én is ezt mondtam, csak nem így fogalmaztam. :)

    "de nem a rajongói elvárásokban keresendőek, hanem épp a nem-rajongók moziba csábításában"

    Dynamic valszeg a sikert ebben az esetben az imdb pontszámaihoz méri, ahol a rajongók szavaznak többségben (hidd el, amerikában, még ha nem is olyan nagy név vasember, baromi sok rajongója van) és nem a nem-rajongó egyszeri mozilátogatók. Ez ekkora szavazatszámnál nem annyira mérvadó, de akkor is. A pénzügyi sikerhez vajmi kevés köze van a film minőségének, mert ezt az iszonyatosan nagy hype illetve promóció határozta meg elsősorban.
  • winnie #3
    a titok az, hogy eltalálták az összetevőket (persze a recept továbbra sem ismert, mert akkor mindenki alkalmazná), de nem a rajongói elvárásokban keresendőek, hanem épp a nem-rajongók moziba csábításában, hiszen a vasember, bár az elmúlt évben fontos szereplő volt a marvel univerzumban, azért közel sem olyan népszerű, mint az XMen vagy az FF4 és ezeket mégis kenterbe verte - ha az anyagiakat és az elismerést nézzük.
  • Szolnokboy1 #2
    és szerinted az a siker, ha valami tele van tömve mindenféle trükkökkel és az egész film egy hatalmas CGI-orgia? a siker titka az, hogy a film minden tekintetben megfelel a rajongói elvárásoknak, egy baszott jó főszereplőt sikerült leszerződtetni, és - éppen ellenkezőleg, mint amit te mondtál - a készítők rájöttek, hogy a kevesebb több.

    amúgy nekem komolyan herótom van ezektől a rohadt barátok köztös színészváltásoktól. nem értem, hogy egy sikergyanús filmnél miért nem szerződtetik a színészeket 2 vagy 3 részre? így elkerülhetőek lennének az ilyenek. Howard-ot nagyon sajnálom, kedvelem, jobban, mint Cheadle-t (de vele sincs bajom).
  • Dynamic #1
    Számomra rejtély, hogy mitől olyan nagy siker ez a film (plusz imdb-n 8.1). Se nem látványosabb, se nem hangulatosabb (sztoriról meg pláne ne beszéljünk) mint a legtöbb szuperhősös múvi. Plusz ha még azt is belevesszük, hogy vasemberkedésből sincs sok, hiszen Tony Stark egy órán keresztül a ruhaépítéssel pöcsöl...Na mindegy, biztos én nem vettem észre valamit.