Ötvös Tibor

Scarlett Johansson a Vasember folytatásában?

Scarlett Johansson lehet Vasember ellenfele a szuperhősről szóló film második részében. Woody Allen újkori múzsája Emily Blunt helyét venné át és Fekete Özvegyként törne hősünk életére.

Korábban már beszámoltunk róla, miszerint a Vasemberben megismert szereplők közül párat lecseréltek a producerek a folytatásban. Van, aki állítólag anyagi okok miatt járt végül pórul (Terrence Howard helyett Don Cheadle lesz Vasember barátja) és van, akit azért cseréltek le, mert az általa alakított karakter ezúttal fontosabb szerepet kap (Gerard Sanders helyett Tim Robbins lesz az idősebb Tony Stark).



Emily Blunt a Fekete Özvegy alakjában eddig biztos szereplőnek tűnt, ám a legújabb hírek szerint a színésznő egyeztetési problémák miatt végül mégsem tudja vállalni a gonosz karaktert. Bunt ugyanis korábban leszerződött a 20th Century Foxhoz a Gulliver utazásai című filmhez, melyet egyszerre forgatnak a Vasember 2-vel. A producerek szinte azonnal elkezdték keresni az utódját és az Entertainment Weekly szerint Scarlett Johansson személyében meg is találták.

A hírt a Marvel nem erősítette meg, de belsős források szerint Johansson már párszor találkozott a stúdió vezetőivel és határozott érdeklődést mutatott a projekt iránt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • diablo1336 #8
    mondjátok azt h tony stark szerelmes lesz a fekete özvegybe:D akkor tutti moziba nézzem meg xd Scarlett Johansson A sziget című filmje után hogy is mondjam megtetszettxd azóta láttam már tőle pár filmet:) és a cickók eredeteik, volt egy díjátadó ahola riporter megfogta Scarlett melleit és csak csodálkozott h eredetiek:d amugy Istennő!
  • smaszi #7
    Annak meg örülnék nagyon, ha tényleg szerepelne benne, mert (a sokak szerint túl hosszú felvezetővel rendelkező kissé unalmas) első rész számomra pölö kifejezetten tetszett, így biztosan megnézem a következő részt is...pláne ha ő is benne lesz...
  • smaszi #6
    Most lehet, hogy csak az elfogultság, és a színésznő iránti vonzalmam beszél belőlem, de: nézd meg egy két filmjét Full HD felbontásban (pl: The Other Boleyn Girl), és mindjárt kiderül számodra: lehet, hogy mégsem Photoshop??!
  • kizo13 #5
    szerintem meg baromi jol banik valaki a photoshoppal :)
  • BobaFett #4
    hajrá ! egyik legszebb (szinész)nő a földön !
  • Blasta #3
    Scarlett ÜBER
  • MoToX #2
    eddig is el akartam menni a Vasember 2-re, de most már lehet jegyet foglaltatok a világpremierre :D
  • artschiatwork #1
    szép cickók :)