Szekeres Viktor

Elpártolnak a nézők a Heroestól

Hiába volt a nagy csinnadratta, ami a népszerű szuperhősös sorozat 3. szezonját övezte , a 2. évad minőségbeli visszaesése és a forgatókönyvírók sztrájkja megtette hatását - a sorozat idei premierjét 25%-kal kevesebben nézték.

Pedig a San Diegó-i Comic Conon levetített első harmadik évados epizódról szóló rajongói visszajelzések meglehetősen pozitívak voltak, ráadásul a kritikusok is ujjongtak a Heroes idénykezdete láttán.


A készítők tervei szerint az új, gonosztevőkről szóló szezon sokkal sötétebb lesz, mint az előző és szerkezetében vissza fog térni a sorozat gyökereihez, az első évadhoz. Hogy a komorabb hangvételre a nézők miképp fognak reagálni, még nem tudni, mindössze az biztos, hogy a hétfői duplarészt mintegy 10 millióan látták, ami a tavalyi 14 milliós nyitányhoz képest csalódást jelent.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #12
    egymillióan letöltik? többen? közben meg 7-8 millióval esik a nézettség? á, nem pártolnak el. az usa-ban nem sokan töltik le, hisz ott ingyen is meg lehet nézni, de ettől még egyre többen csalódnak a sorozatban, tartják gagyinak.
  • smaszi #11
    én kiírom, FIGYELEM, SPOILER:
    [color=white]"de akkorát röhögtem mikor bevágta a Petrelli mama Sájlernek hogy "Én vagyok az anyád"[/color]

    Kösz paraszt,legalább írtad volna ki, h. spoilerezel...és ez nem csak rád vonatkozik!!!
  • berserk87 #10
    Egyébbként nem pártoltak el a nézők a sorozattól. Pont most olvastam egy cikket, hogy a bittorentről ezt a sorozatot töltötték le a legtöbben világszerte, és az eddigi rekordott ezzel megdöntötte a 3. évad.(legalábbis ezt írták)
    Ray78: Én is tudom, hogy ez a sztrájk miatt volt. Nagy kár érte, de bizzunk benne, hogy most valami hihetetlenül jó történettel feledtetik azt a 2. évad utánni hiányérzetet.

  • loky #9
    Ray78: nem hiszem hogy Petrelli mamának több képessége lenne mint a "jövő álmai" ... De én azt kinézem hogy Sájler tényleg a a fia :D
    U.I.: de abban igazad van hogy jó a meggyőzőkéje a vénasszonynak...
  • Chocho #8
    Nekem ez a 3. évados kezdés nem tetszett különösebben, de ez nem jelenti azt, hogy elpártolnék. Nagyon szeretem a Heroes-t és bízom az alkotókban.
  • Ray78 #7
    Mr Csé akkor ne nézd ennyi .

    loky szerintem Petrelli mama nem csak a jövőt látja hanem van valami meggyőző képessége is csak nézd újra a sorozatot akihez hozzá ér az rögtön olyan döntést hoz ami neki kedvező. Ja és a jövő Peter látványosan kerüli a mama érintését.

    berserk87 azért olyan mert a Sylar utolsó jelenetét a bemutató előtt kb 2 héttel forgatták le és nem ez lett volna a befejezés csak a sok kocsog amcsi írónak több pénz kellet mint amit el tud költeni.
  • Mr Csé #6
    szar
  • berserk87 #5
    Nekem is tetszett az első két rész, már várom a folytatást. Kedvenc sorozataim közé tartozik. A második évadtól kicsit többet vártam, de nekem az is tetszett, csak a befejezése volt összecsapott.
  • Nethyrrea #4
    sztem nem kell félteni, elég sok áll-leesős momentum volt ebben a 2 részben ahoz, hogyha nagyon nem szúrják el, simán jó lehet
  • loky #3
    Én nagy Hősök fan vagyok...tetszett is mint atom ez az első 2 rész...de akkorát röhögtem mikor bevágta a Petrelli mama Sájlernek hogy "Én vagyok az anyád" (nha jó...nem pont így mondta...de ez volt a lényeg). Egyszóval a StarWars jutott eszembe mikor DartVédre mondta Luk-nak hogy "Én vagyok az apád" ...
    Konklúzió: "Nincs új a nap alatt"