Szekeres Viktor

Már a Vasember 4. részét tervezgetik

A Vasember hatalmas sikere a Paramount illetékeseit arra késztette, hogy betáblázzák a képregényfilm folytatásait, s úgy tűnik, a stúdiófők előre gondolkodnak.

Ennek eredményeképp Jon Favreau rendező egy interjúban pár részletet elárult a továbbiakról. Természetesen Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow és Terrence Howard vissza fog térni a sorozatba, mely azonban nem a rajongói kedvenc "Demon in a Bottle" sztorival folytatódna, hiszen azt csak a 3. résznek tervezik, sőt várhatóan Rhodey karaktere a későbbiekben War Machine lehet személyre szabott páncéllal.


A tervek szerint a második részben a háttérben már feltűnne The Mandarin, Vasember egyik nemezise, azonban csak a 3. vagy 4. epizódban kapna főszerepet - hasonlóképpen Hulkot és Amerika kapitányt is szívesen látná a rendező háttérszerepben.

Ha pedig minden jól alakul és meglesz rá a keret is, akkor a Vasember 2 IMAX 3D-s jeleneteket is tartalmazhat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yany #17
    Ez ízlés kérdése. Nekem a Batman: Begins is pont a hosszú felvezetés miatt tetszett és az Ironman is. Mindegyikben nagyon jó alaphangulatot tesz le a hosszú bevezető. Ráadásul látzsik, hogy hosszú távon gondolkodtak a filmmel: amellett, hogy igényesek, a hosszú felvezető megspórolhat pár magyarázatot a későbbi epizódokból és ráadásul segít hosszabb távon "megbarátkozzunk" a főhősökkel.
  • berserk87 #16
    Megnéztem a 2008-as Hulkot, jó film volt. A végén feltűnik Tony Stark.
    Mind három film jó, bár a sötét lovag messze a legjobb.
  • ioinme #15
    Igen igaz, de a szarakodásnál is volt pár effekt. Nem csak az akciózgatásoknál volt. Meg szerintem ez a jó effekt hátránya, hogy már olyan jó hogy nehéz kiszúrni. :D
  • Dynamic #14
    Marha sok szépen kidolgozott effekt volt, tekintve hogy a film első félórája bénáskodással ment el, a második félórában Tony a páncélkészítéssel szarakodott, majd az utolsó 20 percre jutott némi vasemberes akció.Szal engem a látvány abszolút nem taglózott le(moziban néztem), a film teljes egésze meg max. közepes nálam.
  • MrPrise #13
    Volt benne poén, de azokon csak Joker nevetett ;-)
  • Tower Guard #12
    A Sötét lovag egy baromi jó film lett, és igazán élvezetes is. Egyébként most nem azért, de ha megcsinálnak egy filmet, azt azért csinálják hogy pénz legyen belőle nem?? Tehát elég érdekes amit állítassz de mind1...(viccesnek meg minek akarnák? hogy jönne már a TDK-hoz a poén? Omg)
  • winnie #11
    éppenséggel épp hogy nem hülyeség az egy lapon említés, mert mindkettő képregényből készült. szuperhős képregényből. már ez is bőven elég lenne, de bruce wayne és tony stark életmódja is rengeteg hasonlóságot mozog, mindketten tipikus playboyok.

    egy lapon említeni a vasemberrel a casablancát vagy a babe 2. - kismalac a nagyvárosban című filmeket hülyeség, bár megint, nehogy már két filmet ne lehessen összehasonlítani. és két, szőrmentén hasonló karakter filmjét pláne össze lehet.
  • hawkie22 #10
    Teljesen hülyeség egy lapon említeni a két filmet. A Batman alapból darkosabb, teljesen más miatt lett "szuperhős", mint az aranyifjú Tony Stark. A Vasember sosem lesz darkos. Egyébként, mindkettő film nagyon jó volt, jó volt a sztori, jó effektek, jó alakítások. A legjobb képregényadaptációk között vannak, szvsz.
  • HeadHunter86 #9
    Jajj már, ne írj ekkora baromságokat. Szerinted mikor forgatták a filmet tudták a készítők hogy az egyik színész meg fog halni? A sötét lovag Jokerre utal szöveg is egy szánalmas hülyeség.
    Amúgy nekem tetszett az Iron man, csak kár hogy keveset feszített a főhős a legújabb ruciba, még nézegettem volna az action-okat egy darabig, de szerencsére még sokáig lehet is, így hogy jön még egy tucat rész.
  • MrPrise #8
    Jó reggelt! ;-) A filmek túlnyomó többségét azért készítik, mert pénzt akarnak belőle látni. Bírom az ilyen véleményeket, hogy a halálából is pénzt akartak csinálni. Azért azt se feledd, hogy a családja kapta meg HL gázsiját (nem tudom, de gyanítom hogy így volt). Nem tudom, hogy a teljes bevételből kapott-e volna százalékot, de ha igen, akkor a családja is jól járt a halála miatti nagyobb érdeklődésnek köszönhetően, de a megnőtt érdeklődés miatt elítélni a filmet vagy a készítőket, hát elég "érdekes" hozzáállás. Addig amíg nem jöttek az első hírek, hogy Heath Ledger lesz a Joker, annyit tudtam róla, hogy egy meleg cowboyt játszott eddig. Aztán láttam a TDK-t és most már nekem is az a véleményem, hogy nagyon teheséges színész volt és még nagyon sok remek alakítást láthattunk volna tőle. A rendező szerint HL nagyon büszke volt az alakítására és szerintem nem is alaptalanul. Zseniális a Jokere. Eddig kétszer láttam moziban és a moziünnep alatt lehet megnézem újra majd.
    A Vasember is nagyon jó volt, hogy a témához is kapcsolódjak. Igaz, hogy a film megtekintése után nem viszhangzott egy mondat sem a fülemben még órákon át, mint a TDK megnézése után... Ennek ellenére várom a következő részeket!