Szekeres Viktor

50 milliót kap Toby Maguire a Pókember 4-5-ért?

Csak jövőre kezdődik a Pókember 4-5 forgatása és a Sony úgy tűnik, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy ne változtasson a piros-kékben pompázó szuperhőst alakító színészen.

Ezt mutatja a The Times információja is, miszerint Tobey Maguire a jövő évi hat hónapos forgatásra 50 millió dolláros gázsit fog kapni (profitrészesedéssel), valamint a stúdió belemegy abba is, hogy bizonyos időt tavaly született kislányával tölthessen a megfeszített munka alatt.


A csillagászati összeg nem véletlen, hiszen a Sony Pókemberes franchise-a eddig csak Amerikában 1,1 milliárd dollárt jövedelmezett, míg a világ többi részén további majdnem 1,4 milliárd dollárt. A népszerűség ára pedig többek között az, hogy nemsokára Bono, a U2 énekese a Broadway-en is bemutathatja a Pók kalandjaiból készített musicalt.

A nagy kérdés már csak az, hogy az egy ideje depressziója miatt gyógykezelésben részesülő Kirsten Dunst visszatér-e Mary Jane szerepébe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #16
    Azthittem a SATANS'S ALLEY-t forgatja Kirk Lazarus-sal
  • Xcentric #15
    "mióta működik így a társadalom? ugyan már."

    Hát éppen ez az...
  • kelso #14
    Jaj, de utálom ezt a Toby gyereket! Nem elég, hogy ellenszenves, de még tehetségtelen is.
  • bmw #13
    Arra nem vennek merget, hgy visszaesne...
  • Mister #12
    Csak Kirsten Dunst-ot ne... ronda, mint a lőtt seb, nem egy tipikus Mary Jane...
  • CaptainRumi #11
    illetve bevétele....
  • CaptainRumi #10
    legyen több effect meg akció és kevesebb nyál.

    pff.....akkor meg azért fikáznád le mert csak az akcióról meg az effectekről szólt volna.

    mellesleg Toby nélkül biztos , hogy visszaesne a 4 és az 5 nézettsége
  • reaper4 #9
    persze igazad van. csak nekem alapban unszimpatikus a srác, szal... így jártam :) de a lényeg a lényeg. legyen több effect meg akció és kevesebb nyál.
  • Chris05 #8
    Igazságtalan a fizetség a színészeknél, de képzeld el, ha a Superman 1-4-et nem mindig Chris Reeve játszotta volna el. Nem lenne hiteltelen egy kicsit az egész?! Maguire egy kicsit "zsarolhatja" a kiadót, úgy is tudja, hogy ő kell a szerepre. Nem véletlen, hogy Steeve Jobs is visszakerült az Applehoz, az ő gyereke volt.
  • winnie #7
    "Biztos ér annyit a munkája, mint 1000 mérnöké, vagy pár ezer őstermelőé, kőművesé, ipari dolgozóé?"

    mi ez a demagóg baromság?:) mióta működik így a társadalom? ugyan már.

    ha a stúdiónak 500 millió nyereséget hoz és úgy érzik, hogy mással csak 400 millió jönne be, akkor 100M alatt bármennyit adhatnak neki, még akkor is megérdemli. hadd döntse el a munkaadó, hogy mennyit ér meg neki a munkavállaló. ha megéri a befektetést, akkor csak hajrá. nem véletlen, hogy a hazai médiaemberek is remekül keresnek - tipikus példa gáspár gy., aki egyedül adja el a műsort és sokan hőzöngenek, hogy mennyit kap érte, holott még rútul alul is fizeti őt az rtl, ha megnézzük, mennyit keresnek rajta. (sokszorosát) és az tényleg oneman show.