Szekeres Viktor

Megcsappant Fábry Sándor tábora

A Mónika show nézettségcsökkenése után újabb bizonyíték, hogy a magyar nézők még nincsenek tisztában azzal, hogy végérvényesen elkezdődött a hazai tévés idény, vagy a nyár alatt ennyien kiábrándultak volna Fábry Sándorból?

Arról már beszámoltunk múlt héten, hogy az RTL Klubnál minden bizonnyal sokan a fejükhöz kaptak, amikor kiderült, hogy a szünet alatt 2-300 ezer nézővel csökkent a Mónika-féle talkshow nézőtábora, de hasonló lehetett a reakció, amikor a másik beszélgetős műsorokat vezető nagyágyújuk (Fábry Sándorról és az Esti Showderről van szó) is jelentős visszaesést könyvelhetett el.


A Showder szezonpremierje ugyanis, harsány promók ide vagy oda, mindössze 1,162 millió nézőt ültetett le a képernyők elé, ami a májusi adatokhoz képest ugyancsak 300 ezer mínuszt jelent. S bár Fábry még ilyen teljesítménnyel is magabiztosan verte a konkurencia filmjét, a 613 ezer nézőt érdeklő World Trade Centert, de ha a 8 órás Barátok közt (1,62 millió néző) vagy a TV2-es Hal a tortán (1,439 millió néző) számaival vetjük össze, akkor bizony csalódást keltett a nyitány.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #21
    Winnie.... :) Attól mert Neked húúúúúú deee egyértelmű minden nem feltétlen másnak is az. Másik meg ezek a lenéző kommentjeid őszintén nem hiányoznak. Tényleg bírom a kritikáid de egy-kettőn kiakadok... attól, mert te vagy az eszes aki naponta nemtudom hány órát szán arra hogy azt lesse mit mennyien néznek a TV-ben és valószinűleg vágja a témát ez nem mindenkire igaz.

    Amúgy pedig, a lényeg a CSAK szón van. Hogy CSAK a profit a lényeg. Ez azért nem mindenhol van így. És nem csak a non profit cégeknél. Hanem egyszerűen csak vannak helyek, ahol a minőségre is fektetnek valamelyest hangsúlyt. Persze most még írhatnék pár sort, de nem érdmes, mert:

    -megcáfolod, mert te úgyis jobban tudod
    -mert ez a hobbid és kívülről fújod az egészet
    -mert meg van a véleményed már rólam, és ha akarnék se tudnálak bármiről meggyőzni, főleg nem itt egy kommentben

    Szóval inkább: Winnie, igazad van, nem tudom miért hittem hogy feltaláltam a spanyol viaszt... :(:(:(:(


    :)
  • winnie #20
    "RTL-nek csak a profit a lényeg, csakúgy mint a Tv2-nél."

    huhh, de durva!!! hol olvastad?

    a coca colanak is csak a profit a lényeg, csakugy, mint a pepsinek. nagy igazság. sot, az embereknek is csak a profit a lenyeg, legalabbis, ha abbol indulunk ki, hogy minel tobbet akarnak keresni.

    maradnak a nonprofit cegek.
  • Etinger #19
    RTL-nek csak a profit a lényeg, csakúgy mint a Tv2-nél. Egyértelmű, hogy kormánypártinak kifizetendőbb lenni. Ellenben ez a műsor jól hoz a konyhára és sokan nézik, szal ebből is jön a pénz, ezért maradhat. Tulajdonképpen a profiton kívül más nem érdekli őket :)
  • trogi #18
    Én is ideg voltam, hogy kihagytam ~:-(
    Egyébként a vendégeire nem vagyok kiváncsi, csak a dizájncenterig nézem. Addig jó a műsora, általában hozza a szintet, persze hogy többéves műsornál vannak minőségingadozások.

    Az, hogy jobbos nem furcsa, inkább az, hogy ezekután szerepelhet az rtl-ben. Köztudomású, hogy a tv2 és az rtl kaftán-vörös összeállítású, egy kis rózsaszínnel. Lehet, hogy csak agit-prop-ból tartják meg Fábryt?
  • Etinger #17
    MDF-es. De soha nem tudni am biztosan és nem is téma, ami inkább lényeg: Nyilván egy 200 részt megélt műsornál nem könnyű újat hozni :):) Jó ez, csak már az újdonság varázsa eltűnt. Viszont én se tudtam h volt most Fábry...
  • sandor8206 #16
    AZ
  • Tinman #15
    Nem csak úgy csinál..
  • tar86 #14
    Egy szóval kifejezhető a produkciója: agyömleny. Fegyelmezetlen hapsi ez a Fábry gyerek, a nyugalom az nem a sajátja, benne lehet vagy fél liter kávé is és valószínűleg ezért nem tudja végig hallgatni a vendégeit. A másik hiányossága meg az hogy úgy csinál, mintha fidesz szimpatizáns lenne.
  • Balea #13
    Lesarkítva arról van szó, hogy ha megnézel egy Fábry-t, akkor láttad az összeset. Egykaptafa, igénytelenség.
    Az ok, hogy a producer hívja meg a vendéget és a kérdések is előre le vannak zsírozva, de legalább hagyná szerencsétlen vendéget kibontakozni annyira, hogy mi is megtudjuk a válaszokat...
    Se Tüncikét, se Fábry-t nem nézek. A fő probléma az, hogy ami nézhető lenne, azt berakják este 11 után... :-(
  • FlyingV #12
    aztán következhet (a TVk szennyének kitörlése után) a politikai elit, etc etc :)