21
-
Etinger #21 Winnie.... :) Attól mert Neked húúúúúú deee egyértelmű minden nem feltétlen másnak is az. Másik meg ezek a lenéző kommentjeid őszintén nem hiányoznak. Tényleg bírom a kritikáid de egy-kettőn kiakadok... attól, mert te vagy az eszes aki naponta nemtudom hány órát szán arra hogy azt lesse mit mennyien néznek a TV-ben és valószinűleg vágja a témát ez nem mindenkire igaz.
Amúgy pedig, a lényeg a CSAK szón van. Hogy CSAK a profit a lényeg. Ez azért nem mindenhol van így. És nem csak a non profit cégeknél. Hanem egyszerűen csak vannak helyek, ahol a minőségre is fektetnek valamelyest hangsúlyt. Persze most még írhatnék pár sort, de nem érdmes, mert:
-megcáfolod, mert te úgyis jobban tudod
-mert ez a hobbid és kívülről fújod az egészet
-mert meg van a véleményed már rólam, és ha akarnék se tudnálak bármiről meggyőzni, főleg nem itt egy kommentben
Szóval inkább: Winnie, igazad van, nem tudom miért hittem hogy feltaláltam a spanyol viaszt... :(:(:(:(
:) -
winnie #20 "RTL-nek csak a profit a lényeg, csakúgy mint a Tv2-nél."
huhh, de durva!!! hol olvastad?
a coca colanak is csak a profit a lényeg, csakugy, mint a pepsinek. nagy igazság. sot, az embereknek is csak a profit a lenyeg, legalabbis, ha abbol indulunk ki, hogy minel tobbet akarnak keresni.
maradnak a nonprofit cegek. -
Etinger #19 RTL-nek csak a profit a lényeg, csakúgy mint a Tv2-nél. Egyértelmű, hogy kormánypártinak kifizetendőbb lenni. Ellenben ez a műsor jól hoz a konyhára és sokan nézik, szal ebből is jön a pénz, ezért maradhat. Tulajdonképpen a profiton kívül más nem érdekli őket :) -
trogi #18 Én is ideg voltam, hogy kihagytam ~:-(
Egyébként a vendégeire nem vagyok kiváncsi, csak a dizájncenterig nézem. Addig jó a műsora, általában hozza a szintet, persze hogy többéves műsornál vannak minőségingadozások.
Az, hogy jobbos nem furcsa, inkább az, hogy ezekután szerepelhet az rtl-ben. Köztudomású, hogy a tv2 és az rtl kaftán-vörös összeállítású, egy kis rózsaszínnel. Lehet, hogy csak agit-prop-ból tartják meg Fábryt? -
Etinger #17 MDF-es. De soha nem tudni am biztosan és nem is téma, ami inkább lényeg: Nyilván egy 200 részt megélt műsornál nem könnyű újat hozni :):) Jó ez, csak már az újdonság varázsa eltűnt. Viszont én se tudtam h volt most Fábry... -
sandor8206 #16 AZ -
#15 Nem csak úgy csinál.. -
tar86 #14 Egy szóval kifejezhető a produkciója: agyömleny. Fegyelmezetlen hapsi ez a Fábry gyerek, a nyugalom az nem a sajátja, benne lehet vagy fél liter kávé is és valószínűleg ezért nem tudja végig hallgatni a vendégeit. A másik hiányossága meg az hogy úgy csinál, mintha fidesz szimpatizáns lenne. -
#13 Lesarkítva arról van szó, hogy ha megnézel egy Fábry-t, akkor láttad az összeset. Egykaptafa, igénytelenség.
Az ok, hogy a producer hívja meg a vendéget és a kérdések is előre le vannak zsírozva, de legalább hagyná szerencsétlen vendéget kibontakozni annyira, hogy mi is megtudjuk a válaszokat...
Se Tüncikét, se Fábry-t nem nézek. A fő probléma az, hogy ami nézhető lenne, azt berakják este 11 után... :-( -
FlyingV #12 aztán következhet (a TVk szennyének kitörlése után) a politikai elit, etc etc :) -
Reg5 #11 A BK-ból 1 rész 10 perc, hiába a fél órányi reklám.
Winnie: Én se nézem, de tudom, hogy minden műsornak a felépítése kb ugyanaz.. -
dzsagon #10 Az igénytelen szarságtól előbb utóbb megcsömörlik még a legagymosottabb néző is. A következő áldozat remélem a Barátok közt lesz. -
savior #9 fen fogyatekos paraszt. nem kivancsi mar ra a kutya se. ideje lenne a sok ven hulyet lecserelniuk fiatalokra -
#8 Na, Szőrszálhasogató úr megérkezett.
"ahhoz képest, hogy nem nézted, egész jól leírtad, hogy mi van benne"
Én sem nézem a Barátok köztöt, de néha elkapok egy jelenetet, esetleg még ott is ragad a tekintetem vagy 10 percig, ezért tudom, hogy nagyjából mi van benne.De erre még nem lehet azt mondani, hogy nézem. -
#7 Mindig megnézem a Fábryt, de b.m. nem is tudtam, hogy lesz már!
Olyan harsány promó volt, hogy nem is hallottam róla!
Ja, hogy egyáltalán nem nézek retekklubot max Fábryt?
Rohatt LHC bemutató a NGC-n... az a hibás! -
#6 Fábryt már évek óta nem nézek, mert semmi vicceset nem tud mondani, ráadásul bunkó azokkal, akik vendégként vannak meghívva.
Nézzétek meg, nagyon jó példa a Showder Klub, ahol egyszer szerepelt, de egy-két erőltetett tapson kívül semmit sem kapott. Ez valójában ő. Nyomja folyamatosan a szöveget de semmi különös nincs benne. Egy erőltetett sztár. -
winnie #5 most ezt nem értem.
" De azért meg nem kapcsolom be a tv-t, h"
tiszta sor. én amúgysem, de ahhoz képest, hogy nem nézted, egész jól leírtad, hogy mi van benne. most vagy az utolsó adást írtad le, amit pár éve láttál vagy nézed? megzavarodtam:)
" ha meg valamit elkezd mondani a szerencsétlen, akkor meg a szavába vág (amit a legnagyobb tahóságnak tartok. Akkor minek hívja meg, ha nem kíváncsi a véleményére?)."
ezt viszont pláne nem értem. 1. nem ő hívja meg, hanem a producer dönti el, hogy kivel kell beszélnie. 2. ez a műsor fő eredetisége. fábryról szól, fábry ilyen, ez nem tahóság, a vendég is tudja, hogy ilyen lesz. ez kvázi a védjegye a showdernek.
ha nem vágna bele, akkor csak a heti aktuális bulvársztár csevegne vég nélkül előre megírt kérdésekre válaszolva. ahhoz minek fábry, hogy feltegye őket? nem mondod komolyan, hogy szívesebben nézel egy monologizáló kiszel tündét vagy xy-t, ha a showderre kapcsolsz? -
#4 Az a baj, hogy nem nagyon vannak már újabb, ütős poénok. 10-20 éves vicceket mesél (ráadásul gyengén), de a kényszertapsolók csak kierőltetik az "ovációt", szidja a neki nem tetsző politikai alakulatokat (egy szórakoztatónak szánt műsorba nem feltétlenül arra kíváncsi az ember, hogy mennyire utálja Fletót és kisegyüttesét) és közönséges, bunkó beszólásaival próbál tapsot kicsikarni (nemi jegyek emlegetése, szinte minden mondatba).
Emellett a meghívott vendégeit nem engedi szóhoz jutni, ha meg valamit elkezd mondani a szerencsétlen, akkor meg a szavába vág (amit a legnagyobb tahóságnak tartok. Akkor minek hívja meg, ha nem kíváncsi a véleményére?).
Az egész "műsorban" a végén lévő zenés produkció ér valamit... De azért meg nem kapcsolom be a tv-t, hogy azt megnézzem este 11-kor. -
slickboy #3 Lehet kevesebben vevők Fábry olykor meglehetősen közönséges stílusára és a Mónika show szellemi posványára? Ez esetben hurrá. -
emp #2 "Annak ellenere h az egyik legnezettebb, birom a Showdert. ;)" - Mi is az összefüggés??? -
#1 Annak ellenere h az egyik legnezettebb, birom a Showdert. ;)