Szekeres Viktor

Eddig siker az új Megasztár

A TV2 illetékesei az előző évadban hatalmasat bukó valóságshow-t, a Megasztárt élesztették fel annak reményében, hogy egy kis fazonigazítást követően, most már végre sikeres lehet.

És a TV2 egyelőre úgy tűnik, hogy jó lóra tett, hiszen a Megasztár 4 nyitánya bizony alaposan helybenhagyta az RTL Klub szuperfilmjét, a Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van című Robin Williams-remeket. Miközben olvasás alatt fakultatív jelleggel meg lehet nézni a poénadás, vagyis a meghallgatások egyik legnagyobb visszhangot vert próbálkozását, a lelkes jelentkező képsorai alatt részletezzük nézettségi adatok formájában, hogy miképpen is nézett ki a győzelem.


A Megasztár 4 első adásának ideje alatt a TV2-t a teljes lakosság 31%-a, 1 223 998 ember, míg a 18-49-es, kereskedelmi szempontból fontos korosztály 36%-a, 525 989 ember kísérte figyelemmel. Ezen időszak alatt az RTL Klub a teljes lakosság 17,9%-át, 707 894 embert, a 18-49-es korosztálynak pedig 20,1%-át, 294 473 embert tudott a képernyő elé ültetni.

Bár a győzelem ténye elvitathatatlan, az 1,2 milliót alig meghaladó nézőszám egyelőre messze elmarad a 2 millió fölötti Szombat esti láztól és az 1,7 millió körüli Csillag születiktől, melyek korábban uralták a szombat estéket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ancsee #11
    Szecsődi Karcsi abszolult favorit :P:D
  • ppk #10
    A Szecsődi Károly mien számot énekelt ma, mert anyám megőrjít má :-D
  • muttley00 #8
    Ezt az egész Megasztárt elfelejthetné végre a tv2. Engem idegesít ahogy a műsorvezetők kántálják a telefonszámokat. Az első óta nem is nézem, lejárt lemez.
    A videó: szerintem részeg a hölgyike :)
    A cikk meg kap egy 4-est.
  • smaszi #7
    Dettó (3)
  • Szefmester #6
    középút :D
  • lama king19 #5
    jól tetted!:D én 1 pontot adtam xD
  • Tinman #4
    Azért én adtam neki 5 pontot ^^
  • lama king19 #3
    ez + már megint mi???:D én mindig olyan jól érzem magam mikor ilyeneket látok. "értékeld a cikket!" haha xD biztos az SG vezetőség már nem akarja tétlenül nézni h minden kommentelő szidja az összes szerkesztőt ezért bevezették ezt a szavazós sz@rt h akinek a cikkje 3 pont alatt van azt kirugják az állásából :D (sztem) sztem az első áldozat a szekeres viktor lesz :D
  • Tinman #2
    Neked nem úgy tűnt, mert nézted.
    Az, hogy egy ilyen kaliberű show 1 legjobb esetben 1.3 milliónak néztek az RTL filmjét meg majdnem 2x annyian az bukás kérem.
    Egyébként a Ruzsa Magdolna a repedt hangjával számomra a megasztár mélypontja.
    Ok, hogy dobogós esetleg, de egyszerűen irritáló a hangja.

    Ez meg ízlés kérdése, nekünk nem jött be.
  • Magnificat #1
    a megasztár 3 bukta volt? nem úgy tűnt...