Szekeres Viktor

Heroes: Sokkoló alternatív jelenet

A Heroes, vagyis a Hősök nemsokára hazánkban is megjelenő 2. évados DVD-szettjén rengeteg érdekes extrára lehet bukkanni, többek között egy olyan leforgatott, de a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkja miatt fel nem használt jelenetre, melyben az új évadra szánt gonosztevők majdnem az összes főhőst megölik.

Mint ismeretes, nevezett sztrájk miatt 2007/08-ban a legtöbb sorozat, így a Heroes is arra kényszerült, hogy rövidített évaddal rukkoljon elő, aminek az volt a következménye, hogy az írók kénytelen-kelletlen szakítottak eredeti tervükkel és mégsem "szabadították el a vírust", ami hatalmas pusztítást vitt volna végbe.


Ezt helyettesítendő inkább lelövették az egyik főszereplőt, hogy a folytatásig eltelő majd 10 hónapban lehessen találgatni, hogy vajon valóban meghalt-e (a rutinos nézők persze azonnal tudták a választ), s így a vírus elszabadulásának és a járvány története megvalósítatlan maradt. **** Mivel azonban a tervezett 12-13. epizód egy részét már leforgatták, így többek között a fenti bejátszást is feltették a DVD-re, melyet látva megállapíthatjuk, hogy a gyengébb idegzetűek minden bizonnyal örülnek, hogy nem ilyen véget értek kedvenceik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Marko001 #7
    Mi? Öltek volna meg minden részben szinte minden főszereplőt? Érdekes sorozat lenne. Ha egy résznél többet megnéztél volna, lehet hogy tetszett is volna...
  • god25 #6
    NAH! Ha ilyen lett volna végig a sorozat, akkor talán 1 résznél is többet megnéztem volna.
  • diablo1336 #5
    hát e fel****** idegileg! a heroes 2. évadja szánalmasan gyenge volt. De látva ezt a videót, nagyon királyra tervezték perdig és biztos vagyok benne ha nem lett volna sztrájk nagyon jó lett volna a 2. évad. Én biztos h inkább ketté vágom akkor az évadot ha már csak 11 rész volt összesen és a 3. évad lehet sokkal kevesebb nézővel indul mivel nem volt annyi izgalom a 2 évad végén ,de akkor a 3. évad bűntetett volna,persze a pénz világában ezt nem lehet meg tenni. Kár érte. :S
  • 5c0rp330n #4
    kár érte, hogy végül nem került bele a végleges változatba. mondjuk a készítők a sztrájk miatt nem tudtak mit csinálni, de nagy kár volt ennyire elcseszni a második évad végét is, amikor ilyen jó is lehetett volna..
  • z99999 #3
    én gyakorlatilag semmit nem láttam, vki elmondaná, mi volt a felvételen?
  • Scooby87 #2
    ez sztem baromi jó video...
  • kukacS3K #1
    olyan régóta láttam hogy már azt se tudom miről szólt, ez a legnagyobb baj