Szekeres Viktor

Új műsorokkal bombázza a nézőket az ATV

A Magyar ATV küzd, próbálkozik, hogy felérjen a nézettségi csatában a nagyok mellé - az RTL Klub, a TV2, az m1 és a Viasat 3 előzi meg a teljes lakosságra vetített nézettségben, a fiatalok között, a 18-49-es korosztályban még a Cool, a Discovery, a Sport1 vagy a Film+ is népszerűbb.

A próbálkozások 2008 őszén abból állnak, hogy új és megújult műsorokkal igyekeznek minél több potenciális nézőt ATV-zésre csábítani. Változatlanul megtalálható lesz a programban az újonnan indult reggeli műsor, a Reggeli Jam, mint ahogy Bánó András Pont-ja is folytatódik, sőt, a délutáni híradó követő interaktív műsor, a Fórum 40 perccel hosszabb lesz a rajongók örömére.

Az újoncok között említhető a szülési szabadságáról visszatérő Kálmán Olga Egyenes beszéde, mely új díszletből jelentkezik, és azt hétfőtől csütörtökig az RTL Klubtól távozó Alföldi Zoltán A.Z. Ábra című közéleti műsora követi. Csütörtök esténként pedig Bánó András jelentkezik a Téttel, melyben politológusokkal fogja átbeszélni az elmúlt napok történéseit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)