Szekeres Viktor

Új szereplők a Lost 5. évadban

A klasszikus formátumot követő sorozatok általában állandó főszereplői gárdával dolgoznak, akik közül csak meglehetősen ritkán cserélnek le egy-egy embert - a Lost azonban nem tartozik ezen sorozatok közé.

Ezt már annak idején, 2004-ben is meg lehetett állapítani, hiszen az első rész feliratainak tanúsága szerint a Lost több mint egy tucat főszereplőt mozgató sorozat, melyből (ahogy az kell), meglehetős gyakorisággal jönnek és mennek a szereplők. Az 1. évadban Boone köszönt el, hogy a 2. szezonban megismerjük Libby-t, Mr. Ekót és Ana Luciát és elbúcsúzzunk többek között Shannontól, majd a 3. évadban érkezett Juliet, Niki és Polo, a negyedikben pedig nem kevesebb mint 5 fő karakter tűnt fel a szigeten.


Az 5. évados casting folyamatokról kiszivárgó információk szerint az 5. szezonra is újoncok érkezése várható: egyelőre kettővel kell számolnia a rajongóknak. Egy nő (Ilana) és egy férfi (Caesar) fog a Lost-csapathoz csatlakozni és mindkettejük különös ismertetőjele, hogy halálosak, vagyis nem vetik meg az emberölést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • PrisonMan #19
    Első évadban mekkora drámát kerítettek Boone halálának, utána meg már nem volt ekkora felhajtás egy-egy, sőt volt amikor 2-2 szereplő halálkor.

    Bár tényleg, Boone halála tényleg megrázó volt akkor. Shannon halála is szomorú volt (szegény Sayid.. 2/2 halott barátnő). Ana Lucia halála nem rendített meg különösebben: a színészi játéka kimerült a csücsörítő száj alakításában :D
    Viszont Libby halála fölösleges volt!!!44 Ezidáig az írók nem használták fel nagy szinten Libby halálát Hurley jellemfejlődéséhez. (lásd Sayid 4. évad..) So tök fölösleges volt, éés annyira aranyosak voltak együtt.
    Mr. Eko olyan közepesen érdekes karakter volt. Nem viselt meg, de azért kár.
    Niki és Paulo: fun volt

    Amúgy meg nem túlélő részről elég nagy gyilkolászás volt. Rambooooo
  • 1Obi1 #18
    Pedig már csomó mindent megmagyaráztak..
  • Tinman #17
    Ez jó :-D
    Az "igen paraszt" az milyen?
  • dzsagon #15
    Nem nagy kaland, hiszen csak folyamatosan tolják a nézők arcába az unreal cuccokat, amiket aztán kurvára nem lehet majd megmagyarázni.
  • 1Obi1 #14
    Apám, te is aztán tájékozódott vagy. De ott van a Jóban Rosszban, nézd azt.

  • Kensin #12
    Me iz one of teh oceanic six!
  • B@ldrick #11
    Paulo, Nikki.
  • HarryProf #10
    Szerintem mindegyik évad egyre jobb, bár a másodikban az volt a kicsit különleges, hogy még minimálisat tudtunk csak a szigetről, ezért kicsit misztikusabb volt, ezzel szemben sokat megtudtunk a harmadik de főleg a negyedik évadban. De ezzel együtt is folyamatosan egyre jobb lesz, legalábbis eddig, de én bízok bennük, hogy tartják sőt növelik a színvonalat még.
  • Reg5 #8
    Sztem is a 2. évad volt a mélypont, majdnem abbahagytam :(

    assdf: Néha utána kéne nézni mit írsz;)
  • winnie #7
    nem poén, tényleg az. a remek első után durva volt, hogy rá tudtak tenni még egy lapáttal.