Szekeres Viktor

Botladozik az RTL Klub, teret nyer a TV2

Nem tudni, hogy az RTL Klub kifulladása, vagy a TV2 megerősödése az oka annak, hogy mostanság ez utóbbi többet örülhet a nézettségi eredményeknek - mi inkább az uborkaszezonnak köszönhető lazulásnak tudjuk be mindezt.

Valószínűleg mindenki kitalálta, hogy a TV2 teljes lakosságnál elért jobb heti közönségaránya legfőképp annak köszönhető, hogy az RTL Klub pihenteti a Barátok köztöt és Pasik-, valamint Vacsoracsata-ismétlésekkel próbálja betölteni az űrt - a TV2 élt is a felkínált lehetőséggel.


Mivel idén eddig szinte mindig az RTL Klub rakta el a heti közönségarányt tekintve a koronát, nem megyünk el amellett, hogy a TV2 21,1%-os, ellenfele pedig 20,7%-os share-t produkált, ami a főműsoridőt tekintve már nincs hibahatáron belül, hiszen este 2 százalékponttal nyert Magyarország második legnézettebb országos csatornája.

A TV2 győzelmének fő letéteményese természetesen a Hal a tortán volt, melynek a BK távollétében 1,7 millió fölé is felkúszott a nézettsége, míg az RTL Klub természetesen a Forma 1-nek és hazánk legnézettebb amerikai sorozatának, a Miami helyszínelőknek köszönhette részsikereit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)