Szekeres Viktor

Laurence Fishburne lehet az új fő-Helyszínelő

Mint azt pár hete már tudjuk, novemberben távozik a helyszínelők csapatából a Gil Grissomot alakító William L. Petersen, akinek a helyére, miután John Malkovich-ot nem sikerült megszerezni, Laurence Fishburne számít az egyik legesélyesebb jelöltnek.

Bárki is lesz Petersen utódja, egy teljesen más karakter bőrébe fog bújni, egy olyan tudóséba, aki furcsa géndefektussal rendelkezik, s ez nem kicsit fogja felkavarni az állóvizet Las Vegas-ban.


Várhatóan a napokban derül ki, hogy Laurence Fishburne mit válaszol a felkérésre, azonban egy biztos, a Mátrix-trilógiából, a Halálhajóból vagy legutóbbi filmjéből, a 21-ből ismert színész minden bizonnyal, ha nem is tudja feledtetni a közönségkedvenc Petersent, de méltó helyettese lehet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • berserk87 #2
    Én csak egy dolgot szeretnék megemlíteni, ami nem teljesen kapcsolódik a cikkhez, hogy Fishburne játsza Baines szerepét Antal Nimród legújabb filmjében az Armored-ben, amit 2009-ben mutatnak be. Többek között olyan színészek is szerepet kapnak a filmben mint Jean Reno, Matt Dillon, Skeet Ulrich(Jericho), Milo Ventimiglia(Heroes),Amaury Nolasco(Prison Break). Mindenesetre én már nagyon várom a filmet és ígéretesnek tűnik a színészgárda is, már csak a forgatókönyvre vagyok kíváncsi.
  • Shadow041 #1
    a matrix-ban nyujtott alaktása után sztem is méltó utódja lesz Grissom-nak