Ötvös Tibor

Venom visszatér?

A Sony tervei szerint a Pókember 4 előtt még mozikba küldik Venom külön kalandját, ám őt már nem Topher Grace személyesíti meg.

Sam Raimi jelenleg nem tervezi leforgatni a Pókember negyedik részét, bár a Sony a 2011-es bemutatót szinte már tényként kezeli. Ha minden jól megy, akkor a rendező előbb elkészíti a Gonosz halott 4-et és utána fog neki Parker legújabb kalandjának.

A Sony épp ezért kicsit megsűrgette a már korábban bejelentett Venom filmet és a hírek szerint már kész forgatókönyv áll a rendelkezésükre. Jacob Estes korábban A harag sodrása című filmben működött közre íróként. Ám a Sony nem teljesen elégedett a művel, így most új írókat keres a történethez.

Közben az is kiderült, hogy ezúttal nem Topher Grace ölti magára a fekete pókruhát, mivel a Sony nagy erőkkel kutatja a megfelelő színészt a szerepre. Állítólag Grace nem akkora név, hogy elvigyen a hátán egy nyári blockbustert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • LordVenom #17
  Egy a lényeg,Venomot ne egy nyeszlett tök játsza. Topher még pókembernek is vékony lenne,nemhogy Eddie Brock-nak. Szégyen volt az egész. Google--->Brock Lesnar expankrátor,és Eddie életre kel. ;)
 • MiZo81 #16
  "cáfolta a kihirdetett rendező, hogy ő nem is tud a filmről"

  Szerintem ez itt egy elírás lesz, mert ez pont azt jelenti, hogy tudott róla, nem?
 • zxr #15
  Mindenesetre örülnék egy saját tuti filmnek mivel nekem is Venom a kedvencem az összes marvel karakter közül
 • zxr #14
  A képregényben volt hogy venom jófiú volt és pokemberrel együtt harcolt pl. vérontó ellen meg asszem az 5 vagy 6 részes Venom szellemei-ben sem volt gonosz de erre lehet rosszul emlékszem régen olvastam már.Meg akkor találni kéne a filmbe egy pókembert is mert gondolom nem egyből venom-ként fogják feltűntetni hanem ugy hogy volt Eddie élte mindennapjait aztán hogy lett venom meg hogyan tovább stb.
 • Vamp17 #13
  Ezust utazo egy pozitiv karakter, soha nem is volt gonosz. (a foldet eloszor azert akarta elpusztitani mert galactus szolgajakent koteles volt a parancsait kovetni.)
 • Vamp17 #12
  pl ugy hogy Eddie Brock alapbol nem gonosz, (talan egy kicsit orult) illetve a Szimbiontanak semmi baja nincs a tobbi emberrel o csak pokembert gyuloli. A modszerei talan kicsit brutalabbak mint az atlag, de pl Spawn se egy cserkeszlany :)
 • sandor8206 #11
  nem valószínű hogy lesz, 20thFoxé a joga,de a Marvel akarná megfilmesíteni, hátha megtudnak egyezni akkor lehet. Pl a ComicConon cáfolta a kihirdetett rendező, hogy ő nem is tud a filmről
 • Suffering #10
  Ezüst utazonak is lesz saját filmje pedig az is csak a legvégén lesz jó.
 • sandor8206 #9
  ebböl úgyse lesz semmi
 • winnie #8
  "DE kérdem én, EZT H A FRANCBA GONDOLtÁK????? "

  úgy, hogy nekik biztos szerteágazóbb a fantáziájuk, mint neked. attól, hogy nem tudsz belegondolni, még más beletud.

  mitől lenne jófiú? és miért ne kaphatna joker egy filmet, ha egy csomó képregényt kapott már? izé, rosszfiúról nem forgattak mág soha filmet? mi lett volna, ha nem lennének freddy vagy jason-filmek?