Szekeres Viktor

Híres rapper a Helyszínelők között

A Helyszínelők-sorozatokban eddig is előfordultak népszerű zenészek és énekesek, de általában csak vendégszereplőként, azonban a New York-i helyszínelőkben Nelly több részes szerepet kapott, melyről Amerikában ősszel, nálunk csak tavasszal lehet meggyőződni.

Az Entertainment Weekly értesülései szerint a Grammy-díjas rapper-színész Nelly a CSI:NY-ban egy éjszakai klub tulajdonosát fogja játszani több epizódon keresztül, aki informátora lesz Mac-nek és csapatának.


Nelly-t legutóbb a Csontdaráló című Adam Sandler-filmben láthattuk és ki tudja, lehet, hogy ő is olyan színészi karrierbe kezdhet, mint egykori kollegája, Ice T, aki immáron majd egy évtizede főszereplője a nálunk a TV2-n sugárzott Különleges ügyosztály című krimisorozatnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • chronos75 #2
    Will Smith: Még tizenéves korában kezdett el rappelni, majd Jeff Townesszal (más néven D.J. Jazzy Jeffel), akivel egy bulin találkozott, formálta meg a D.J. Jazzy Jeff & The Fresh Prince nevű formációt, amiben ő szolgáltatta a szöveget, Townes pedig a mixelést és a scratchinget – az 1980-as években és az 1990-es évek elején szép sikereket ért el a popot és hip-hopot vegyítő duó. - wikipedia..

    Amúgy meg Nelly "nemgyerebe" nálam ezzel a szóhúzos affektálós stílusával, de hát izlések és..
  • kukacS3K #1
    vagy will smith:D bár ő valahogy furán kezdte ezt az egészet de ő is reppelt vagy valami olyasmit csinált és most meg ugya a legjobban fizetett színész vagy micsudi