Szekeres Viktor

A TV2 éjszakára pakolja a Hősöket

Tavaly az amerikai tévéadókat is megrengető nézettséggel nyitó Hősök itthon is pazarul debütált, hiszen a Lost - Eltűntek óta nem vonzott sorozatpremier annyi nézőt, mint a repkedő és időutazó politikusok, hivatalnokok és ápolókat bemutató széria.

Azonban már a premier után sejteni lehetett, hogy a siker nem lesz túl tartós, hiszen nálunk az efféle szuperhősökre épülő mozifilmek is bukni szoktak. A tévésorozat 2. része, melyet közvetlenül az első után adtak le, máris elveszítette a nézők egynegyedét, hogy aztán a csütörtöki állandó időpontra kerülvén újabb félmillió néző intsen búcsút a sorozatnak.


A TV2 egy gyors huszárvágással orvosolta a problémát és a szerda este 10 órás időpontban már tudott csillogni a Hősök, főleg, hogy rendszeres sikereket aratott az RTL Klub ellen, s éppen ezért is érthetetlen, hogy a csatorna augusztus 6-tól ahelyett, hogy nézett Doktor House-ismétlésekkel vezetné fel a Hősök 2. szezonjának befejező részeit, inkább egy filmet rak be a Hal a tortán után.

Augusztus 6-án így 23.05-től, míg 13-án 23.35-től láthatjuk a Hősök éppen aktuális epizódjait.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Adamul #30
    Asztali dvd felvevő rulz, 2008ban nehogymá senki nem hallott róla ?:D
  • Dante73 #29
    Engem még az sem zavarna, hogy későn adják, videót kitalálták, nem gond. De az örökös pakolgatás.... Ezek 1 műsor időpontját nem tudják eleve eltalálni? Szánalmas banda. És ezért húzzák a hatalmas fizetéseket. Hozzáértés-0....
  • KarmaXXL #28
    Nézd meg torrentről.
  • winnie #27
    "Na mindegy akkor a videot késöbbre kell hogy beállitsam megint.Köcsögö"

    te szegény. letörik a kezed?
  • zoltannemeth #26
    Én már nem is nézem se as tv2-t se az rtl-t,mert szonte akármit is kezdtem el nézni,azt mindig elrakták késöbbre a kis nézettség miatt.Ugy látszik amit nem néz legalább 1millió ember az már maradhat emberi idöpontba.Csak azt nem értem,hogy engem mér miért nem kérdezet meg egyik nézettségi felmérést készítő cég sem?Na mindegy akkor a videot késöbbre kell hogy beállitsam megint.Köcsögök.
  • lama king19 #25
    mer akkor mire vegyem fel b@zz...
  • tommyg #24
    videóra lol
  • bmw #23
    En sem nezem..., tehat igy nem erdekel hova teszik.:))
  • lama king19 #22
    jó oké ez csak 1 példa volt tőlem akármikorra berakhatják csak 9től legyen nepedig hajnali 2től
  • sylas #21
    én nem nézem a heroest de nem értem a tv2t van nézettség erre átrakja késő esti időpontra - eléggé furcsán menneka dolgok atv2nél