Szekeres Viktor

Minden eddiginél sötétebb lesz a Heroes

A súlyos kritikák után Tim Kring, a sorozat készítője is beismerte, hogy pár aspektusban hibáztak, de ígérte, hogy a 3. évaddal kiköszörülik a csorbát és a Hősök ismét régi fényében ragyog majd.

Sokan felrótták a Heroes-nak, hogy nagyon elszigeteli egymástól a főszereplőket, hogy némelyik hős alig találkozik másikkal. Nos, Tim Kring szerint a 3. szezonban ez is változni fog, ugyanis ezúttal a világ megmentése ÉS elpusztítása érdekében, bizony több hős is szövetkezni fog egymással.

Az új fejezet fő témája a gonoszság lesz, valamint az, hogy ki a jó és ki a rossz, s mint majd kiderül, a válasz nem is egyértelmű, hiszen akár egyik percről a másikra is változhat a felállás. Mindenesetre az ígéretek meglehetősen sötét évadot jeleznek előre, melyben nem egy hős fog meghalni, mint ahogy eddig halottnak hitt karakterek is vissza fognak térni, mutatott rá Kring.

Kérdés, hogy mi valósul meg az ígért komorságból, valamint hogy a nézők hogyan fognak viszonyulni a pesszimista hangvételhez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #8
    "Haitivel biztos lesz valami mivel IMDB- én 2008 ra már nincs kiírva neve."

    azért nincs, mert nem tudni, hogykik fognak vendégszerepelni a részek többségében. az imdb-t a felhasználók frissítik, ergó, ha nem mondja az nbc, hogy lesz benne, akkor nem is írják be. ha gondolod beírom neked és ott lesz, de az imdb-t nehogy már fő forrásnak tekintse valaki.
  • 0Hanga #7
    Én nem a gonoszságért vagyok oda, s nem dijazom mondujk a kanibalizmust. Viszont mint karekter Sylar az egyik legjobban megírt és viszonylag a szinész is normálisan játsza szerepét. Ha lenne pozítiv méltó elenfele( már mint szinészileg) valószínű neki szurkolnék , de sajnos Milonak még tanulnia kell .
    Vagy is Zachary többet kihoz a karakteréből , mint Milo ,pedig szerintem a Peter szerpében is van lehetőségek.

    Haitivel biztos lesz valami mivel IMDB- én 2008 ra már nincs kiírva neve.
  • Dynamic #6
    Részemről nyugodtan kinyiffanhat.Sosem voltam az a "favorizáljuk a főgonoszt, mert ő annyira kúúúl" típus.Lehet, hogy konzervatív vagyok, de az esetek túlnyomó részében jobban szeretem a happy endet, miközben manapság hajlamos mindenki az überdark húdegonosz arcokat favorizálni, és elélvezni az olyan filmektől(és egyre több ilyen film van) amelyeknek rossz vége van.
  • Sir Quno Jedi #5
    Már asszittem lejjebb veszik a gammát, meg a brightness-t a digi frelvételeken... Másképp nehéz lenne "sötét"-re kihozni a folytatásban azt a csöpögös izzadványt amit második szezonnak hívnak...
  • zsellerm #4
    Hát jah - én a keménység visszaszorulása és a PG13-esedés miatt intettem neki bye-bye-t az első évad végén
  • winnie #3
    azért unalmas lenne, ha minden évadban őt kéne elkapni és sosem sikerülne...
  • 0Hanga #2
    Remélem nem Sylar lesz aki meghal, mert legálább ö visz egy kis szint a sorozatba.
  • BRobee #1
    Helyes... :) A második évad kicsit csöpögősre, csonkára és kicsit lightosra sikeredett... Hol vannak azok az idők, amikor a fal adta a másikat a részek végein...