Szekeres Viktor

Van képünk hozzá: Heroes 3. évad

Szeptember 23-a minden bizonnyal sok Heroes-rajongó számára lesz ünnepnap, hiszen Amerikában aznap este 3 órányi mannával, egy összefoglaló résszel és két új epizóddal fogja kényeztetni a fanatikusokat az NBC csatorna. Csak az olvasson tovább, akit nem zavarnak a 3. évados információk.

Ahogy az efféle sorozatoknál szokás, a forgatások a legnagyobb titokban zajlanak és a történet minden egyes részletét próbálják titkolni a készítők és a színészek, de olykor egy-egy lelkes (vagy lelketlen) paparazzónak köszönhetően sikerül forgatás közben lencsevégre kapni a sztárokat .

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A lenti és fenti fényképek ezt bizonyítják és a rajongói vélemények szerint az alsó minden bizonnyal ismét egy alternatív jövőben játszódik, ahol is Claire meg akarja ölni (vagy megöli) Peter Petrellit, míg a fönt lévőkön a Szemüveges Ember (vagyis Noah) találkozik valamilyen utón-módon az 1. évad fő gonosztevőjével, Sylarrel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #14
    nem nézem, de azért próbálok képben lenni. az alternatív jövő szerintem visszatérő lesz a sorozatba, mindig érdekes látni, hogy mit kell megakadályozni, hogy ne következzék be. és ugye sok alternatív jövő létezik, bőven van lehetőség a sztori csűrésére-csavarására.
  • kkwx #13
    az más helyzet ha több forrás van mint amit itt bemutatnak, mégtöbb kép meg előzetesek, én csak azt mondtam, hogy a cikkből ez nem derül ki, csak a fenti 6 képre hivatkozik

    nem szeretek előre lelőni poénokat, ezér nem vagyok benne ennyire, a 2. évadot is most nézem a TV-ben, de alternatív jövős részt ha újra elsütik az már elég erőltetett, hiába volt az a legjobb rész az egész első évadban

    amúgy honnan tudsz ennyi mindent ha nem nézed a sorozatot? :)
  • winnie #12
    én nem nézem a heroes-t, de elég tudni, hogy a képeknek mi a forrása. az egyik forgatéson csak claire volt peterrel. arról jöttek ezek a lövöldözős képek.

    mivel a haja fekete (meg egyébként is, claire a jelenben nem ilyen) és mivel peternek forradása és zselés haja van, az a jövőben játszódik. plusz, ugye ott az előzetes, melyben claire azt mondja, hogy sorry, peter, i always loved you és pisztolyt emel rá (mondjuk az is igaz, hogy az nem ez a jelenet, szóval lehet, hogy mégsem lő rá itt:)

    vagy 150 kép van, azokból összeáll a sztori, ez csak pár kiragadott, random kép. (egyébként meg el kell olvasni a spoilereket 4-5-6 részre előre és kiderül az is, hogy a nagy találkozás (sylar vs hrg hátterében mi van)
  • kkwx #11
    most nem értem, hogy csak a képek alapján, hogy következtettek arra, hogy Claire meg akarja ölni Peter-t? és azt sem értem, hogy honnan tudják, hogy melyik kép készült forgatás közben, és melyik készült csakúgy egy szünetben ahol mondjuk 2 színész eldumálgat egymsással és semmi köze a sztorihoz? és ezek a ruhák miért bizonyítják azt hogy a jövőben játszódik a jelenet? ezek csak tippek, és a cikkíró meg úgy állítja be mintha bizonyított tények lennének, nevetséges
  • winnie #10
    nem kezd úgy kinézni, hanem ez megint egy jövőben játszódó epizód lesz, ahol jövő-petert kinyírja jövő-claire, ennyi.
  • BRobee #9
    Gratulálok a következtetésért! Megalol...
  • xido #8
    Peter kezd úgy kinézni,mint az általam kedvelt "sötétjövős epizódban",mikor enyhén matrixosan nyomta:)))
  • szacsi #7
    izé, Junkien tán már egy hónapja, hogy ezeket a képeket posztolták... :/
  • FoodLFG #6
  • skodatuning #5
    ez itten bal alul, ez elvis kéremszépen.
    na ugye