Szekeres Viktor

Megszűnt az Ötös csatorna

Nem is olyan régen arról számolhattunk be, hogy az Ötös csatorna eltűnt a hazai kábelszolgáltatók kínálatából, azonban akkor még az volt a hivatalos magyarázat, hogy nyári szünetet tart a többek közt a bulvártematikára erőteljesen rágyúró hazai tévéadó. Az igazság azonban szomorúbb.

Tévés berkekben, a zuhanyhíradóban ugyan rebesgették az Ötös csatorna végét, azonban a nézőket minden bizonnyal így is meglepődve éri a hír - mint ahogy sokként érte a műsorkészítőket is, akiket a csatorna programigazgatója, Benyovszky Réka körSMS-ben tájékoztatott.

A hivatalos indoklás szerint az adó vesztének oka az, hogy a tulajdonos nem tudja finanszírozni tovább a csatorna fenntartását, s ezt támasztotta alá az is, hogy a tévé alkalmazottai már hónapok óta nem kaptak fizetést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • labzo #5
    Én sem tudtam, hogy létezik az 5-ös csatorna, úgyhogy én nem siratom a megszűnését. Amúgy meg a mai világban rengeteg TV csatorna van, én azonban csak egy párat nézek, de inkább élek az internet adta lehetőségekkel... .
    Sajnos már kicsit elavult a TV, legyen inkább egy nagy filmtár, vagy inkább torrenten át osszák meg a tartalmakat, de ez számítson legálisnak - igaz fizetni is kéne érte, de ne túl sokat kérjenek el érte (sajnos ez csak vágyálom, pedig technikailag kivitelezhető, csakhát a sok vízfej).
  • Adamul #4
    Szerintem is a pocsék marketing erősen közbejátszott, hiszen én ugyan kaptam szórólapot anno, hogy lesz ilyen, meg nyeremények blabla, ellenben ha nem fogható a kábelszolgáltatómnál akko nem igazán tok mit tenni, soha nem is láttam, meg egy ilyen kis csatornával az ember eleve bizalmatlanabb
  • Adam II #3
    Francba a kedvenc csatornám volt BAAAAAAAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWWW

    Viccet félretéve az ország hány %-a tudott erről a csatornáról mert most hallok róla életemben először.
  • MeoH #2
    Hat kb felet sem erte mint amennyit megert, nem nagy veszteseg...
  • Herczi #1
    Én azt se tudtam, hogy volt ilyen, úgyhogy nagyon megsirattam.