Szekeres Viktor

Samuel L. Jackson is a tévé felé kacsintgat

2008-ban már nem újdonság, hogy a mozis színészek is elkezdtek a tévé felé kacsingatni. Van, aki mellőzöttsége miatt akar szerepelni tévésorozatokban, más pedig készítői státuszban akar részt kapni a pénzesfazék tartalmából.

Bár Samuel L. Jackson olykor elhasal filmjével (ld. a jobb sorsra érdemes Kígyók a fedélzeten), sőt olykor még moziba sem kerül (ld. a Cleaner), mégis az abszolút keresett és foglalkoztatott mozis színészek közé tartozik, tehát valószínű, hogy részéről az utóbbi eset forgott fenn, amikor is két éves "first look"-szerződést írt alá a CBS csatornával.


Ezen szerződés keretén belül Samuel L. Jackson segít sorozatok létrehozásában és a projektekre a CBS-nek elővételi joga lesz. A szerződés tartalma szerint, ha a színész időbeosztása engedni fogja, akkor a készített és esetlegesen berendelt sorozatokhoz nem csak mint producer fogja adni a nevét, hanem 1-2 epizód erejéig, mint vendégszínész is, hogy a sikerüket elősegítse.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ziipp #5
    Nem, nem láttam minden filmjét. De amit láttam, abból volt jó is, rossz is. Meg tudom hogy sokat vállal a tag, ami előbb-utóbb a minőség rovására fog menni. Röviden ennyi. Természtesen kevés olyan színész van, akiről azt mondható: nincs rossz filmje; nem voltak rosszabb periódusai. De mégis, ha meglátom Tom Hanks nevét a szereplők között, akkor valószínűleg egy minőségi filmet fogok látni, ellenben Jacksonnal kapcsolatban már nem ez az első gondoltatom. (Hanem az, hogy feka jedi, lol wtf.) A felsorolt címek láttam kettőt. Egyik sem volt valami nagy durranás. Viszont néha azért belenyúl a tag pár kultfilmbe. Ezért híres és jó márka a neve.
  • Kojiro #4
    A Black snake moan-t láttam, az egy jó film! Egy SLJ nagyon jó benne.
  • winnie #3
    engem is ez a mondat fogott meg, de inkább az, hogy van, aki ennyire jártas jackson munkásságában?

    vagyis ziipp, láttad az utolsó 6 filmjét? riszpekt, ha igen.

    # Jumper (2008) .... Roland
    # Cleaner (2007) .... Tom Cutler
    # 1408 (2007) .... Gerald Olin
    # Resurrecting the Champ (2007) .... Champ
    # Home of the Brave (2006) .... Will Marsh
    # Black Snake Moan (2006) .... Lazarus
  • Loverman #2
    "Rengeteg filmet leforgat, annak egy része jó, egy része nem"
    Csak nagyon kevés színésznek adatik meg hogy a fenti mondat ne legyen igaz rá is..
  • ziipp #1
    Visszatérőben a TV filmek? Samuel L. Jackson neve számomra nem garancia semmire. Rengeteg filmet leforgat, annak egy része jó, egy része nem. Ettől függetlenül felismerhető karakter, márka, amivel jól el lehet adni a produkciót.